Festival'in En Lezzetli Hali Eataly'de

Festival'in En Lezzetli Hali Eataly'de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Festival'in En Lezzetli Hali Eataly'de

Eataly, baharın gelişini festival tadında bir hafta sonu ile karşılıyor. Geleneksel hale gelen festival bu yıl 14-15 Nisan tarihlerinde yeniliklere hayatında her zaman yer açanları ve özel zevklerinin peşinden gidenleri bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2018

Şehrin cazibe merkezi Eataly İstanbul’da benzersiz tatlarla dolu 2 gün sizleri bekliyor! Pek çok farklı katılımcının yer alacağı festivalde, misafirler nefis tadımlıklarla özel lezzetleri keşfederken aynı zamanda ürünler hakkında da bilgi sahibi olacaklar.

14-15 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek festivalde İtalyan lezzetlerinden yöresel lezzetlere birbirinden özel tatlar misafirlerin beğenisine sunulacak. İki gün boyunca sürecek lezzet şölenine hem yetişkinler hem de çocuklara özel yapılacak çeşitli aktiviteler de eşlik edecek. Büyülü İtalyan melodilerinin Eataly’i saracağı bu hafta sonunda yemek tutkunları, Eataly Market’te festivale özel indirimler ve kampanyalardan yararlanacak.

Festivalin en lezzetli halini Eataly’de yaşamak isteyenler, bu hafta sonu 7.si gerçekleşecek Eataly Fest’e uğramayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT