Filizler´de Tiramisu Yiyelim, Bir Acı Kahve İçelim!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Filizler´de Tiramisu Yiyelim, Bir Acı Kahve İçelim!

Peki bir köftecide tatlı olarak tiramisu bulunur mu? Bulunur! Hem de Filizler farkıyla…Tadım için size KızKulesi’nin karşısındaki yeni yerimize bekliyoruz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2010

8 Aralık 2010

Köfte gibi geleneksel bir lezzetin tadına vardıktan sonra tatlı siparişi vermek isteyenleri genellikle yine geleneksel tatlılar bekler: Baklava, şekerpare, kadayıf da bu tatlılardan bazılarıdır. Peki bir köftecide tatlı olarak tiramisu bulunur mu? Bulunur! Hem de Filizler farkıyla…Tadım için size KızKulesi’nin karşısındaki yeni yerimize bekliyoruz.

Köftelerini hazırladığı etten turşusuna, masada yer alan pul biberinden baklavasına kadar “gurme lezzet” anlayışıyla uzun yıllardır İstanbullu lezzet avcılarının gözdesi olan Filizler Köftecisi’nde şimdi de aynı anlayışla tiramisu sunuluyor. Hem de ne sunmak! Bir kere bu tiramisunun tüm malzemeleri özel olarak hazırlanıyor. Bilinen tiramisunun aksine, krema değil gerçek kaymak kullanılıyor. Bu kaymak da Filizler’de kullanılmak üzere alınan halis köy sütünden elde ediliyor. Hal böyle olunca, Filizler’de yenen tiramisunun lezzeti de spesyali tiramisu olan işletmeleri kıskandıracak kadar leziz ve tadına doyulmaz oluyor.

Bitmedi! Filizler kahve keyfiyle de tiryakilere ve kahve severlere farklı bir deneyim yaşatıyor. Filizler Köftecisi için özel olarak getirtilen profesyonel barista ekipmanlarıyla hazırlanan kahveler, bir yudum alanın kahve adını da tadını da sil baştan keşfedeceği bir lezzet ve aroma şöleni vaadediyor. Türk kahvesi, mocha, latte… Siparişiniz ne olursa olsun, kahve artık Filizler Köftecisi’nde içildikten sonra kırk yıl hatırı hak ediyor!

Adres: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Üsküdar / İstanbul
Telefon: 0216 343 45 49
Web: www.filizler.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT