Four Seasons Hotel Sultanahmet`te Sunday Brunch

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Four Seasons Hotel Sultanahmet`te Sunday Brunch

Kurulduğu tarihten bugüne kadar kaliteli hizmet anlayışıyla dünya çapındaki lider konumunu koruyan Four Seasons Hotel Sultanahmet’in gelenekselleşen Pazar Brunch’ları sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 12, 2011

12.01.2011

Kurulduğu tarihten bugüne kadar kaliteli hizmet anlayışıyla dünya çapındaki lider konumunu koruyan Four Seasons Hotel Sultanahmet’in gelenekselleşen Pazar Brunch’ları sizi bekliyor.

Ülkemizin önde gelen gurme ve yiyecek-içecek uzmanları tarafından “İstanbul’un En İyi Brunch’ı” seçilen Pazar Brunch’ına ev sahipliği yapan Seasons Restaurant’ta her Pazar saat 11.30’dan itibaren şehir stresinden uzak, Four Seasons servis anlayışıyla unutulmayacak bir gün yaşayabilirsiniz.

Dünya mutfağından özel olarak hazırlanan farklı tatlar, Uzakdoğu’nun gizemini taşıyan birbirinden leziz sushiler ve Türk mutfağının vazgeçilmezleri Seasons Restaurant’ta her Pazar sizleri bekliyor. Brunch için özel olarak hazırlanan ve birbirinden leziz “mini tatlı” büfesi ise bu keyfin son durağı...

Four Seasons Hotel Sultanahmet, Kasım 2010’de dünyanın en prestijli ekonomi dergilerinden Institutional Investor tarafından 100 otel arasından “Dünyanın En İyi 5. Oteli” seçildi.

Seasons Restaurant’ta Brunch kişi başı KDV dahil 99 TL.

Adres: Tevkifhane Sokak No. 1, Sultanahmet, İstanbul
Telefon: 0212 402 31 50
Web: www.fourseasons.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT