Frambuazın Egzotik Lezzeti Özsüt`te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Frambuazın Egzotik Lezzeti Özsüt`te

Özsüt, ağustos ayı kampanyasıyla pastada tercihi frambuazdan yana olanlara müjdeli bir haber veriyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2011

10.08.2011

Özsüt, ağustos ayını hafif ama leziz bir pastayla karşılıyor. Orman meyvelerini sevenlerin ilk tercihi olan “Karaorman Frambuaz Pasta”, ağustosta 40 TL yerine 32,90 TL’den satışa sunuluyor. Pasta keyfini kahveyle tamamlamak isteyenler için ise bir dilim Karaorman Frambuaz Pasta ve Brazil Sul De Minas kahvesi, 13,25 TL yerine sadece 10,95 TL.

Özsüt, ağustos ayı kampanyasıyla pastada tercihi frambuazdan yana olanlara müjdeli bir haber veriyor! Frambuazlı şurup ile ıslatılmış çikolatalı genoise kek, çikolatalı mousse, parça çikolata, beyaz krema ve frambuaz parçalarından oluşan “Karaorman Frambuaz Pasta” bu aya özel olarak 40 TL yerine 32,90 TL’den Özsüt’te satışa sunuluyor.

Üstelik Özsüt kampanyasında, pasta keyfini lezzetli bir kahveyle katlamak isteyenleri de unutmadı. Bir dilim Karaorman Frambuaz Pasta ve “Brazil Sul De Minas” kahvesinin fiyatı sadece ağustos ayı için Özsüt şubelerinde 13,25 TL yerine 10,95 TL…

Özsüt’ün ağustos ayı kampanyasında soğuk kahve denemek isteyenler için de cazip bir seçenek yer alıyor. Çikolata ve espresso’nun serinlik veren birlikteliğiyle buzlu mocha lezzetinin zenginleştiği “Iced Caffé Mocha”, 7,50 TL yerine sadece 6,90 TL’ye meraklılarıyla buluşacak.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT