Franchise Modeli ile 2015’te 40 Şube Açacak

Franchise Modeli ile 2015’te 40 Şube Açacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Franchise Modeli ile 2015’te 40 Şube Açacak

Kanada know-how’u ile 20 yıl önce Türkiye’de açılan pizza markası Pizza Pizza, yeni franchise şubeleri ile büyümeye hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2014

Kanada know-how’u ile 20 yıl önce Türkiye’de açılan pizza markası Pizza Pizza, yeni franchise şubeleri ile büyümeye hazırlanıyor. Gelecek sene 20. kuruluş yılını kutlayacaklarını aktaran Pizza Pizza Genel Müdürü Tolga Türker, belirledikleri yeni stratejiler ile şube ağına 40 nokta daha ekleyeceklerini söyledi.

Türkiye’de 130, yurt dışında Azerbaycan, İran, Irak, Lübnan, Rusya ve Suudi Arabistan ülkelerinde 12 nokta ile birlikte toplam 142 şube ağı ile Türkiye’nin en yaygın yerli pizza markası olan Pizza Pizza, gelecek sene 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Kanada know-how’u ile ilk kez 1985’de İzmir Alsancak’ta açılan Pizza Pizza, 2015’te kutlamaya hazırlandığı 20. yılını 40 şube açarak taçlandırmayı hedefliyor. 2015’te duyuracağı yeni kurumsal kimlik ve teknolojik altyapısı ile yeni ve genç yatırımcıları çekmeyi hedefleyen Pizza Pizza, kendi işini yapmak isteyen girişimcileri birlikte çalışmaya davet ediyor. Pizza Pizza Genel Müdürü Tolga Türker, “Pizza Pizza değerlerine sahip çıkabilecek, girişimci bir ruha sahip, büyümeyi hedefleyen, işinin başında durabilecek ve finansal yapısı yatırımı karşılayacak kişiler ile ilerlemek istiyoruz.” dedi.

İstanbul’da 50 şube hedefliyor
Hedeflerinin İstanbul’da 50 şubeye ulaşmak olduğunu aktaran Türker, Restoran, Eve Servis ve Alışveriş Merkezi olmak üzere 3 farklı franchise modeli ile büyüyeceklerini söyledi. Doğru lokasyonlarda doğru mağaza tipi ile doğru yatırımcılarla çalışmak istediklerini ifade eden Türker, “Hedefimiz, Türkiye’de 1 numara olmak. Bunun için ciddi adımlar atacağız. Ocak 2015, Pizza Pizza için çok önemli. Markamızla ilgili çok önemli bir gelişmeyi Türkiye ile paylaşacağız.” sözlerine yer verdi.

Pizza Pizza şubesi olma koşulları
Pizza Pizza, AVM’lerde 60-90 metrekare, ana caddelerde 80-150 metrekare arası asgari 5 metre cepheli araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeleri tercih ediyor. Yatırım şartları, lokasyonun büyüklüğü, konumu ve dükkân konseptine bağlı olarak 170-250 bin TL+KDV arasında değişiyor. Pizza Pizza, İstanbul’a özel olarak bu ilde açılacak şubeler için franchise giriş bedeli almıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT