Fratelli La Bufala Kadınlar Günü’ne Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fratelli La Bufala Kadınlar Günü’ne Özel Menü

300 yıllık Napoli mutfağının mirasçısı, dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli La Bufala, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel menüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 8, 2012

06.03.2012

300 yıllık Napoli mutfağının mirasçısı, dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli La Bufala, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel menüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

İş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası Fratelli La Bufala, Kadınlar Günü’nde İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli’nin eşsiz mutfağından özenle seçilmiş zengin spesiyalleri nezih ortamında kusursuz servisi ile sunacak.

Fratelli La Bufala; tel kadayıfa sarılı kızarmış bufala mozzarella, taleggil peyniri, ceviz ve acılı barbunya yahnisi ile birlikte servis edilen fırında tavuk, sote karides ve kuşkonmaz sos eşliğinde buharda somon balığı, karamelize profiterol ve bir kadeh şaraptan oluşan özel menüsü ile tüm kadınlara lezzet dolu bir Kadınlar Günü yaşatmayı hedefliyor.

Mirasçısı olduğu Napoliten mutfağın en özel tatlarını menüsünde buluşturan Fratelli La Bufala; modern, sıcak ve seçkin atmosferinde tüm kadınlara keyifli bir gün yaşatacak.

100’ün üzerinde şubesi ile dünyada efsaneleşen Fratelli La Bufala, 2008’den bu yana Levent Loft’taki mekanında müdavimleri ile buluşmaya devam ediyor.

Adres: Levent Loft Binası
Büyükdere Cad. No:201 Levent
Tel:0212 325 54 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT