Galata’nın En Yenisi Nola İstanbul

Galata’nın En Yenisi Nola İstanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Galata’nın En Yenisi Nola İstanbul

Her gün benzersiz tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturan Nola İstanbul, Galata’da konumlanan mekanlardan farklı olarak geniş bir bahçe içinde yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 22, 2016

Tarihin arka bahçesinde lezzetli anlar…

Tarihi mimarisinin çizgilerini sıcak atmosferine taşıyan Nola İstanbul, lezzetli menüsü, özel etkinlikleri ve şehrin içinde vaha etkisi yaratan bahçesiyle Galata semtine farklı bir soluk getiriyor. Her gün benzersiz tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturan Nola İstanbul, Galata’da konumlanan mekanlardan farklı olarak geniş bir bahçe içinde yer alıyor.

Nola İstanbul’u arka cepheden boydan boya saran duvar 1200 yıl kadar önce Cenevizliler tarafından inşa edilen ve 1453’te Fatih Sultan Mehmet’in emriyle yıkılan surların ayakta kalan bir parçası. Bu köklü ve tarihi mirasa sahip çıkmak isteyen Nola İstanbul'un menüsü de mekânın ambiyansına uygun olarak oluşturuldu. Akdeniz Mutfağı’nın yanısıra Türk Mutfağı’ndan lezzetli örnekler sunulan menüde yer alan tüm tarifler dünya mutfağı literatüründe yer aldığı orijinal tarifleriyle hazırlanıyor.

Nola’nın Yenilenen Menüsünde Executive şef Murat TEKTAŞ, Ege, Akdeniz, Anadolu bölgeleri ve Girit mutfağına özgü meze çeşitleri ile dünya mutfağından örneklerini sizler için hazırlıyor. Anadolu’dan; Acılı ve nar ekşili Gaziantep ezmesi, yeşil mercimek salatası, ısırgan otu, közlenmiş biber ve patlıcan salatası, Trakya'dan; Körpe tava kuzu ciğeri, özel besi çiftliğimizden leziz dana kaburga ve lokumu, Ege ve Akdeniz’den; Kimyonlu ızgara ahtapot, levrek simit, Ortadoğu mutfağından; Humus, fava, tahinli kabak tatlısı Nola'nın yeni lezzetlerinden örnekler.

Nola İstanbul’un mutfağına giren her bir malzeme özenle ve kendi yörelerinden seçiliyor. Pizza ve makarnalarda kullanılan peynirler İtalya’dan ithal edilirken, tatlı patatesler Hatay’daki özel üreticilerden, firik bulguru Antep’ten, zeytinyağı ise Balıkesir’den temin ediliyor.

Gurme Brasserie olarak konumlanan Nola İstanbul, ‘Brasserie’ tadında rahat bir atmosfer ve son derece iddialı bir mutfaktan çıkan ‘gurme’ lezzetler sunarak mutlu bir Galata günü geçirilmesini sağlıyor.

Dünyanın en önemli gastronomi birliği kabul edilen Chaine des Rotisseurs tarafından da tanınan Nola İstanbul, çok seçkin ve Türkiye’de ise sınırlı sayıda restorana verilen Chaine des Rotisseurs üyesi oldu.

Galata’nın eşsiz tarihi dokusu eşliğinde gün boyu, tazelikten ödün vermeden lezzet müdavimlerini ağırlayan, Gurme Brasserie konseptiyle sabah 10.00 akşam 02.00 saatleri arasında hizmet veren Nola İstanbul, öğle ve akşam yemeği için, kısacası gün boyu keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

Galata Kulesi Sokak No:10 Beyoğlu İstanbul, Türkiye
Telefon: 0 (212) 243 17 17

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT