Geleceğin Mutfağı Geleceğin Otomobiliyle Buluşuyor!

Geleceğin Mutfağı Geleceğin Otomobiliyle Buluşuyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleceğin Mutfağı Geleceğin Otomobiliyle Buluşuyor!

Doğallığı ve anı yakalamayı hedefleyen Beets Menüsü, her hafta değişen menüleriyle öğle ve akşam yemeklerinde farklı bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2015

Şef Kemal Demirasal önderliğinde kurulan ve Anadolu mutfağını canlandırarak İstanbul’da modern ve yaratıcı bir yemek deneyimi sunmayı hedefleyen Alancha İstanbul, konuklarını “2015 Yılın Yeşil Otomobili" seçilen BMW i3 ile karşılıyor. Alancha İstanbul’un eşsiz lezzetlerini tatmak isteyen konuklar, yolculuklarını tamamen elektrikle çalışan, dünyanın ilk premium otomobili BMW i3 eşliğinde yapıyor.

Geleneksel ve modern yemekleri yenilikçi ve daha önce denenmemiş yöntemlerle sunarak farklı bir yemek deneyimi vadeden Alancha İstanbul, konuklarını bu eşsiz yemek yolculuğuna, tamamen elektrikli, inovatif bir otomobil olan BMW i3 ile çıkarıyor.

BMW Group’un çevre ve tasarım konularında kazandığı uluslararası ödüllerle dikkat çeken, doğuştan elektrikli ilk modeli BMW i3, konukları diledikleri noktadan alıp, Alancha İstanbul’a ulaştırıyor. Yol boyunca özel ikramlar eşliğinde gelen konuklar, Alancha İstanbul’da Anadolu Tadım Menüsü’nü deneme şansı yakalıyor.

Altı ay süren yoğun bir araştırmanın ardından Anadolu mutfağının köklerinden ve Kavimler Göçü tarihinden yola çıkarak, sadece yerel üreticilerden, mevsimsel ve taze malzemeler kullanılarak hazırlanan Anadolu Tadım Menüsü, 18.00 – 00.00 saatleri arasında Alancha Tadım Oda’sında farklı deneyimlere açık yemek tutkunlarını bekliyor.

Geleceğin mutfağı: Alancha İstanbul
Kimi zaman bir tarih dersini, kimi zaman da sahne performansını andıran mutfağı ve Kemal Demirasal’ın kurgusuyla geçtiğimiz ay Maçka Armani Residence’da açılan Alancha İstanbul, Anadolu yemek kültürünün kökenlerine inerek, tamamen yerel, mevsimsel ve organik malzemelerle, farklı mutfak teknikleri kullanılarak hazırlanan menüsü ve doğadan esinlenerek tasarlanan, minimalist mimarisiyle geleceğin mutfağını İstanbul’a getirdi.

Doğallığı ve anı yakalamayı hedefleyen Beets Menüsü, her hafta değişen menüleriyle öğle ve akşam yemeklerinde farklı bir deneyim sunuyor. Sezonunda ve en iyi malzemelerle hazırlanan Beets menülerini, yeni açılan Alancha İstanbul terasında

Geleceğin otomobili: BMW i3
BMW Group’un tamamen yeni geliştirilen model yelpazesinden oluşan elektrikli araç markası BMW i çatısı altında yaratılan BMW i3, emisyonsuz mobilite için tasarlanan, dünyanın ilk premium elektrikli otomobili sayılıyor. Dünya çapında en çok satan tamamen elektrikli otomobil de olan BMW i3, 2014 Los Angeles Otomobil Fuarı kapsamında “Green Car” jürisi tarafından “2015 Yılın Yeşil Otomobili” seçildi.

Alancha Istanbul
Armani Maçka Residences Hüsrev Gerede Cad.
Şehit Mehmet Sok. NO: 9 Beşiktaş / İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT