Geleneksel Dedeman Misafirperverliği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Dedeman Misafirperverliği

Dedeman İstanbul, sofralara huzur, bereket ve mutluluk getiren Ramazan ayına özel menüsüyle “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni doyasıya yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2013

Dedeman İstanbul’da Geleneksel İftar Sofraları Misafirlerini Bekliyor.

Dedeman İstanbul, sofralara huzur, bereket ve mutluluk getiren Ramazan ayına özel menüsüyle “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni doyasıya yaşatıyor. Dedeman İstanbul, Roof Restaurant’ta misafirlerine Ramazan ayı boyunca şölen tadında iftar sofraları sunuyor.

Geniş bir yelpazede hazırlanan açık büfe iftar sofraları hem göze ve hem de farklı damak tadlarına hitap eden lezzetleri bir araya getiriyor. Ramazan ayının vazgeçilmez geleneği pideler, zengin çeşitli iftariyelikler, sıcacık çorbalar, birbirinden leziz ana yemek seçenekleri Dedeman İstanbul misafirlerinin sofralarını süslerken, damaklarda lezzet fırtınaları estiren benzersiz tatlılar da iftar sofralarında yer alacak.

Dedeman İstanbul, Ramazan ayı boyunca mutfak ekibinin hazırladığı özel spesiyalleri misafirlerine sunacak. Dedeman İstanbul’da sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere Roof Restaurant’ta 79 TL’den başlayan fiyatlarla zengin bir sofra sunuluyor. Ayrıca 50 kişi ve üzeri gruplara özel indirim imkânı sunan Dedeman İstanbul’da iftar keyfi KDV dâhil 63 TL’den başlıyor. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dâhil.

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT