Geleneksel Güllaç’ta Tropikal Esintiler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Güllaç’ta Tropikal Esintiler

Seyidoğlu, Osmanlı mutfağının zarafetini sergileyen Güllaç’a farklı bir yorum getiriyor. Tropikal meyvelerle hazırlanan Güllaç damaklarda egzotik tatlar bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2011

15.08.2011

Seyidoğlu, Osmanlı mutfağının zarafetini sergileyen Güllaç’a farklı bir yorum getiriyor. Tropikal meyvelerle hazırlanan Güllaç damaklarda egzotik tatlar bırakıyor…

Seyidoğlu farklı tatları denemek isteyenleri yeni ürünleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Ramazan’ın gelmesiyle yeniliklerini tüketicilere sunan Seyidoğlu, yine benzersiz bir yeni lezzet geliştirdi. Türk mutfağının zengin çeşitleriyle donatılan iftar sofraları Seyidoğlu ürünleriyle doyumsuz bir hal alıyor.

Hafifliği ile özellikle yaz aylarına denk gelen Ramazan aylarında büyük bir keyifle yenen Güllaç, Seyidoğlu’nun yeni yorumuyla sofralarımıza geliyor. Geleneksel tadı bozmadan ananas, muz, mango gibi tropikal meyveler kullanılarak hazırlanan Güllaç, yiyenleri adeta egzotik bir gezintiye çıkarıyor. Böylece yeni tatları keşfetmeyi sevenler hoş bir deneyim yaşıyor.

Seyidoğlu’nun Ramazan ayı boyunca her gün taptaze ürettiği farklı çeşitteki tatlılar, klasik ve ekspres mağazalarda sizleri bekliyor.

Seyidoğlu Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT