Geleneksel Ramazan Lezzetleri…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Ramazan Lezzetleri…

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, çok beğenilen iftar büfeleri, şıklığı ve sıcaklığıyla siz ve konuklarınız için özel olarak da hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2013

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul her yıl olduğu gibi Ramazan’a yönelik özel menüler, keyifli iftar sofralar hazırladı. Bu yıl da geleneksel Ramazan sofrası Café Swiss’te kuruluyor. Boğaza nazır terasıyla Café Swiss geleneksel Türk mutfağının özel tatlarını, Ramazan geleneklerine has sunumlarla paylaşıyor. Ayrıca gruplar için özel sofralar konforlu toplantı odaları ve alternatif bahçe mekanlarında hazırlanabiliyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, Ramazan’ı geleneksel Türk mutfağının en güzel lezzetleriyle ve özel sunumlarla keyifli bir şekilde yaşamaya davet ediyor. Her yıl Ramazan ayı boyunca boğaz manzarasına karşı lezzetli ve eğlenceli iftar sofraları sunan Swissôtel The Bosphorous, İstanbul, bu yıl da Türk yemeklerinin en güzel örneklerini Ramazan’a özel geleneksel dokunuşlarla sunuyor.

Café Swiss’te Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamak için geleneksel iftariyelikler, mezeler ve çorbalar, zeytinyağlılar ve saray mutfağından esinlenen sıcak yemeklerle hazırlanan özel büfe ve ikram edilecek yöresel tatlar yer alacak. Pide çeşitleri, döner, sıcak – soğuk et ve balık alternatifleri, kebap çeşitleri menüyü zenginleştirecek. İftara her zaman olduğu gibi geleneksel fasıl ezgileri eşlik edecek.

Size özel iftar sofraları…
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, çok beğenilen iftar büfeleri, şıklığı ve sıcaklığıyla siz ve konuklarınız için özel olarak da hazırlanıyor. 10 kişiden itibaren guruplara özel fiyatlı menüler, ayrıcalıklar sunuluyor. Konforlu toplantı odalarında veya ferah bahçede dileyenlere özel iftar ziyafetleri düzenlenebiliyor.

Swiss Gourmet’nin İftar Lezzetleri
Çok özel tatların sunulduğu Swiss Gourmet, Ramazan’da geleneksel lezzetlerle İstanbulluların karşısına çıkıyor. Swiss Gourmet’ye özel pastalar, çikolatalar, peynir ve şarküteri çeşitlerine bu ay özenle hazırlanan iftariyelikler, mezeler, lokumlar ve geleneksel Türk tatlıları ekleniyor. Kendi iftar menüsünü hazırlayanlar için Swiss Gourmet önemli bir uğrak noktası oluyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da nostaljik, lezzetli ve keyifli bir Ramazan sizi bekliyor.

www.swissotel.com.tr/istanbul

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT