Gerçek Bir Lezzet Deneyimine Hazır Mısınız?

Gerçek Bir Lezzet Deneyimine Hazır Mısınız?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gerçek Bir Lezzet Deneyimine Hazır Mısınız?

Agency, birbirinden lezzetli tatlarla ve kaliteli müzikle birleştirerek size unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2014

Agency’nin Yenilenen Mönüsüyle Gerçek Bir Lezzet Deneyimine Hazır Mısınız?

Agency, sunduğu özgün, şık ve keyifli atmosferini yenilenen menüsünde yer alan birbirinden lezzetli tatlarla ve kaliteli müzikle birleştirerek size unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

Konsepti ve Dünya mutfağından özel tatları ile yeme içme sektörüne farklı bir soluk kazandıran Agency, Levent İş Kulelerinin girişinde, yenilenen mönüsü ve birbirinden özel tatları misafirleriyle buluşturuyor. İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini, keyfini bir arada bulabileceğiniz bu özel mekân, bulunduğu konum itibariyle, öğle saatlerinde iş ve alışveriş temponuza eşlik edebilecek hafif ama seçkin alternatifleri de bir arada bulmanıza imkân tanıyor.

Yenilenen menüsü ve başarılı Şef Yavuz Toktaş ve ekibinin marifetli ellerinden çıkan, tadına doyamayacağınız bu özel aynı zamanda lezzetli menüler Agency farkını gözler önüne seriyor. Dünya mutfağından oluşan ve her damak zevkine hitap eden Agency; mönüsünde yer alan ‘’Dana Kaburga, Cafe de Paris, Yufkada Karides, Steak Tartare, Füme Et ve Kestaneli Tagliatelle, Kabak ve Karides Risotto, Pişmaniyeli Cheesecake’’ ile size unutamayacağınız bir lezzet sunuyor.

Keyifli bir yemekle başlayan akşamlar, saatler ilerledikçe yerini dj performanslarına ardından ise canlı müzik eşliğinde daha eğlenceli geçirilen dakikalara bırakıyor.

Mekânın kalitesinden, muhteşem menüsüne kadar her detayın sizin için özel olarak düşünüldüğü Agency’ de, sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirmek, öğlen ve akşam yemeklerinizi unutulmaz hale dönüştürmek ve yeni mönümüzü denemek istiyorsanız siz de yerinizi mutlaka ayırtmalısınız.

İş Kuleleri Kule 3 Levent Mah. Meltem Sok. no:8 Giriş Kat no:45-46 Levent
Tel: 0212 283 83 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT