Gerçek Çikolatanın Tadını Çıkarın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gerçek Çikolatanın Tadını Çıkarın!

Özsüt’ün el yapımı çikolataları ile keyifli bir lezzet keşfi yılbaşı akşamı sizleri bekliyor. Özsüt ustalarının Valrhona çikolataları ile hazırladığı el yapımı çikolatalar, yılbaşı gecesi “tatlı” rüzgarlar estirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2011

20.12.2011

Özsüt’ün el yapımı çikolataları ile keyifli bir lezzet keşfi yılbaşı 2012 akşamı sizleri bekliyor. Özsüt ustalarının Valrhona çikolataları ile hazırladığı el yapımı çikolatalar, yılbaşı gecesi “tatlı” rüzgarlar estirecek.

Valrhona çikolataları Özsüt ustalarının elinde hayat buluyor ve sizi bambaşka bir “dünyaya” davet ediyor. Ustalarıyla “special” ve “madlen” çeşitlerinde çikolatalar üreten Özsüt, yılbaşı gecesinin coşkusunu damaklara da yaşatmaya hazırlanıyor. Dünyanın en kaliteli çikolatalarından olduğu bilinen Valrhona markasıyla hazırlanan çeşitleri ustalar elleriyle tek tek şekillendiriyor.

Yılbaşı ikramlıklarının en özel seçeneklerinden olan madlen çikolatalar Özsüt’te “sütlü” ve “bitter” olmak üzere iki farklı tatta sunuluyor. Özsüt’ün “special” çikolatalarını ise ballı ve karamelli, kahveli, fındık ezmeli, hindistancevizli, çerezli, portakallı lezzetler ve üç çeşit blok çikolata oluşturuyor.

Özsüt’te madlen çikolataların kilogram fiyatı 50 TL iken, special çikolataların kilogramı ise 90 TL olarak fiyatlandırılıyor. Bu “sihirli” deneyimle yılbaşı akşamınızı lezzetlendirmek için Özsüt mağazalarına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT