Gezi İstanbul Brasserie Şimdi de Göktürk’de

Gezi İstanbul Brasserie Şimdi de Göktürk’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gezi İstanbul Brasserie Şimdi de Göktürk’de

Haftanın 7 günü her sabah 08.00’de servise başlayan Gezi İstanbul Brasserie Göktürk şubesinde, hafta sonları zengin kahvaltı menüsü seçenekleri de bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2015

Sekiz aylık detaylı bir çalışma sonucunda Mimar M. Hakan Kıran’ın özel tasarımıyla yenilenen ve Mayıs’ın ilk haftası Taksim’de hizmet vermeye başlayan Gezi İstanbul Brasserie, Taksim’den sonra Göktürk’de de hizmete geçti.

İlk olarak 1987 yılında İstanbullulara hizmet vermeye başlayan Patisserie Gezi uzun yıllar boyunca Avusturya pastaları, Belçika’dan ithal edilen en iyi kuvartürlerle üretilmiş %100 el imalatı çikolataları, Fransız ve Türk geleneksel hamur işlerinin en lezzetli örneklerini üretmesiyle ünlendi. 2001 yılında İçmimar Tülin Kıran ve Y. Mimar M. Hakan Kıran’ın devraldığı Gezi İstanbul, 2014 yazında misafirlerine daha iyi servis ve daha yüksek standartlarda hizmet sunabilmek için yeniden yapılanma sürecine girdi.

Haftanın 7 günü her sabah 08.00’de servise başlayan Gezi İstanbul Brasserie Göktürk şubesinde, hafta sonları zengin kahvaltı menüsü seçenekleri de bulunuyor.

Tüm ürünlerinde %100 doğal, %100 katkısız, %100 taze, %100 el yapımı felsefesini benimseyen Gezi İstanbul Brasserie’de yiyecekler sipariş alındıktan sonra doğal, katkısız, taze, kaliteli, el yapımı malzemeler kullanılarak hazırlanıyor. Ekmekler özel harman un ve ekşi maya kullanılarak odun fırınında pişirilirken, sebze ve meyvelerin çoğu Trakya’daki kendi bahçesinde doğal şartlarda yetiştiriliyor. Yüksek standartlarıyla yeme-içme sektörüne sıradışı bir bakış açısı getiren Gezi İstanbul, tüm marka ve ürünleriyle müşterilerine kalite garantisi veriyor.Benimsediği kalite anlayışı ve felsefesini, bünyesinde yaratacağı diğer yeni markalarda da sürdürme prensibini ilke edinen Gezi İstanbul, yeme-içme sektöründe, yılların deneyimi ve yenilikçi vizyonuyla öne çıkmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT