Ghetto Teras

Feraye tarafından hazırlanan leziz menüsü, zengin kokteylleri ve barı, özenli müzikleri ile Ghetto Teras, İş çıkışlarınızda trafik yoğunluğunu geçiştirmek için de keyifli bir nokta.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 20, 2011

20.06.2011

İstanbul kış sezonunun önemli konser mekanlarında Ghetto, yaz boyunca devam ettirdiği terası ile, sıcak gecelerin vazgeçilmez mekanı oldu.

Feraye tarafından hazırlanan leziz menüsü, zengin kokteylleri ve barı, özenli müzikleri ile Ghetto Teras, İş çıkışlarınızda trafik yoğunluğunu geçiştirmek için de keyifli bir nokta.

Yaz İçin Terasta Yapılan Yeni Düzenlemeler

GHETTO bu yaz yeni mekanı GHETTOTERAS`ın tüm ses sistemini ve bar ekipmanlarını yeniledi. Bambaşka dekoru ile birlikte taze meyve ile yapılan kokteyller ikram edebilmek için yeni bar ekipmanları eklendi. Yemek menüsünü Asmalımescit`te yer alan Feraye Restaurant hazırladı. Yeni çevre düzenlemesi ile birlikte yeni oturma grupları ile lounge alanları yaratıldı.

Yaz Sezonu Açılış Kapanış Saatleri

Ghetto Teras`ın açılış saati 19:00 - 04:00 saatleri arası.

Terasta Müzik ve Servis

Genelde disco müziklerinin çalınacağı yeni mekan GHETTOTERAS`ta bu yaz 2 ay boyunca hizmet veriyor olacak. GHETTOTERAS`ta disco temasına uygun olarak şişede kokteyl satışı yapılacak. Kalabalık gruplar için 80 TL - 100 TL arasında değişen şişe kokteylleri öneriyoruz. Ayrıca kokteyl şişesine ek olarak gece boyunca belli başlı saatlerde barmen tarafından çalınacak çan sayesinde kısa bir süreliğine içkilerde %50 indirim uygulanacak.

Müzik/Yaz Programı/Dj’ler

Resident dj Sezer, ayrıca resident dj` e ek olarak haziran ayı boyunca belli olan takvim içerisinde guest dj ler Dancing Birds Feel The Beat (Şehnaz & Sine), Murat Beşer, Club Bhangkok, Kaan Sezyum ve Çağlar Surmüzik yapıyor olacaklar. Saat 19:00` da resident dj, saat 22:30` da da guest dj çalmaya başlayacak.

Yaza Özel Birer Kokteyl/Yemek

Feraye Restaurant`ın özel olarak Ghetto Teras için hazırladığı çok özel menü atıştırmalık porsiyonlardan oluşuyor. Peynir tabağı, provansal minyon köfte, kombo nugget tabağı, keçi peynirli salata, baileys puding… Menü fiyat aralığı 5 TL - 40 TL arasındadır. Bu menü arasından bilhassa kombo nugget tabağı ile baileys pudingi tavsiye ediyoruz.

Geçen yazdan farklı olarak bu yaz mojito içkisine alternatif olarak, apple martini, martini ile yapılan taze meyve frozen kokteyller bu yazın trend içkileri arasında.

Adres: Kamer Hatun Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul
Telefon: 0212 251 75 01
Web: www.ghettoist.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT