Gourmet Burger Kitchen`ın Salatalarıyla Hafif ve Lezzetli Öğünler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gourmet Burger Kitchen`ın Salatalarıyla Hafif ve Lezzetli Öğünler

Burger’leriyle lezzet tutkunların vazgeçilmez adreslerinden olan GBK, öğle ya da akşam yemeklerinde salata tercih edenler için de 8 farklı alternatif sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2011

28.03.2011

Burger’leriyle lezzet tutkunların vazgeçilmez adreslerinden olan GBK, öğle ya da akşam yemeklerinde salata tercih edenler için de 8 farklı alternatif sunuyor. Acı biberli etli salata, zencefilli tavuk salatası, tavuklu Fas usulü kuskus salatası GBK’nın salatalarından yalnızca birkaçı.

Kaju fıstığı, kişniş ve acı sosla zenginleşen Singapur tavuk salatası ise GBK’nın yepyeni lezzetlerinden. “Ben salatayla doymam” diyenlerdenseniz, GBK salatalarını burger’inizle birlikte tercih ederek lezzet keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Bu deneyimi kaçırmayın.

Yeşillikler, domates, patlıcan, avokado, üzüm, kuskus, tavuk, dana eti, yeşil mercimek ya da kişniş… Birbirinden farklı malzemelerle hazırlanmış, görünümleriyle de sizi cezbedecek salatalar… Burger’leriyle tutkunu yapan GBK, salata çeşitleriyle de misafirlerine zengin alternatifler sunuyor. Her damak tadına hitap edebilen farklı salata çeşitlerinden özellikle özel soslu GBK Salatası, burger’lerle de lezzetli bir birliktelik oluşturuyor.

GBK’nın salata menüsünde bulunan 8 farklı alternatif ise şöyle sıralanıyor: Acı biberli etli salata, GBK salatası, patlıcan&beyaz peynir salatası, zencefilli tavuk salatası, tavuklu Fas usulü kuskus salatası, mercimekli salata, mantarlı etli salata ve en yeni çeşitlerden Singapur tavuk salatası. GBK’nın menüsüne eklenen yepyeni bir lezzet olan Singapur Tavuk Salatası, karışık yeşil salata, tavuk göğüs, rice vermicelli, çeri domates, kişniş, kaju fıstığı ve Tay acı sos ile hazırlanıyor.

GBK, geniş seçeneklere sahip menüsüyle benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor…GBK Levent

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi İstanbul
Telefon: 212 353 03 23
Web: http://www.gbk.com.tr

GBK Nişantaşı

Adres: Abdi İpekçi Cad. Reasürans Çarşısı Alt Girişi
Telefon: 0212 240 66 65
Web: http://www.gbk.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT