Grand Hyatt İstanbul’da Nevruz’a Özel Menü

Grand Hyatt İstanbul’da Nevruz’a Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Grand Hyatt İstanbul’da Nevruz’a Özel Menü

Grand Hyatt İstanbul, baharın gelişinin habercisi Nevruz’u Azerbaycanlı ünlü Şef Ramin Nuriyev’in hazırladığı özel menü ile kutlamaya hazırlanıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 10, 2022

Grand Hyatt İstanbul 34 Restaurant, ikinci kez Azerbaycanlı Şef Ramin Nuriyev’i ağırlamaya hazırlanıyor. Şef Ramin Nuriyev, 18-21 Mart tarihlerinde bahar aylarının canlılığını yansıtan özel menüsüyle Grand Hyatt İstanbul’da 34 Restaurant mutfağına konuk oluyor.

Grand Hyatt İstanbul, baharın gelişinin habercisi Nevruz’u Azerbaycanlı ünlü Şef Ramin Nuriyev’in hazırladığı özel menü ile kutlamaya hazırlanıyor. Kasım ayında Grand Hyatt İstanbul misafirleri için Azerbaycan lezzetlerinden oluşan özel menüsüyle büyük ilgi gören Şef Ramin Nuriyev, damaklarda benzersiz bir tat bırakan yemekleriyle bir kez daha 34 Restaurant’a konuk oluyor.

Bahar aylarının hafifliğini ve tazeliğini yansıtan bu özel menüde yer alan Azerbaycan Mutfağı’nın en sevilen tatlarını deneyimlemek isteyenler, 18-21 Mart tarihleri arasında saat 19.00 itibariyle 34 Restoran’daki yerlerini şimdiden ayırtabilir. Şef Ramin Nuriyev’in özel Nevruz menüsü alkolsüz içecekler dahil kişi başı 375 TL.

Azerbaycan mutfağının yetenekli şefi
Meslek hayatına Hyatt Regency Bakü’de başlayan genç ve yetenekli şef Nuriyev, gelen bir teklif üzerine 2015 yılında Türkiye’de kariyerine devam etti. Japon, İtalyan ve Fransız gibi uluslararası mutfaklarda da deneyimli Nuriyev, geleneksel Azerbaycan mutfağının modern dokunuşlarla sunuyor.

Gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Şef Ramin Nuriyev, bu özel günü onurlandırdığı ve bu konuda öncülük ederek ilk defa böyle bir etkinliğe imza attığı için Grand Hyatt İstanbul’a da teşekkür etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT