Grandma Akmerkez Menüsünü Yeniledi

Grandma Akmerkez Menüsünü Yeniledi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Grandma Akmerkez Menüsünü Yeniledi

Açıldığı günden bu yana kendine has müdavim kitlesi yaratan Grandma Akmerkez menüsüne yeni lezzetler ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2018

En özel reçeteleri en doğal ürünlerle hazırlayan Grandma, menüsüne eklediği yeni tatları müdavimleriyle buluşturmaya hazır. Günün her saati için farklı alternatifler sunan mekan, sağlıklı ve lezzetli yemeklerini denemek isteyen misafirlerini bekliyor.

Menünün en iddialı yenilikleri Grandma’ya özel marine sosunda 12 saat dinlendirilerek kızartılan “Ciğer Tava”, kendine has sunumuyla hazırlanan baharatlı uykuluk dolgulu “Kuzu Kokoreç”, özel baharatlarla fırınlanan mevsim sebzeleriyle servis edilen taze baharatlarla marine edilmiş “Dana Külbastı” ve naneli bezelye püresi eşliğinde şarapta sotelenmiş sebzelerle harmanlanarak 6 saat boyunca tereyağında dinlendirilerek pişirilmiş “Dana Yahni”.

18 saat boyunca özel sosu ile marine edilip mevsim yeşillikleriyle birlikte sunulan “Limonlu Marine Tavuk Salata”, şık görünümünün altında kıtır lezzet patlaması yaşatan “Yoğurtlu Patlıcanlı Pita” ve fırınlanmış mevsim sebzeleriyle servis edilen kendine has balık sosunda marinelenmiş “Fırın Sebzeli Levrek Salatası” gibi tarifler de farklı alternatif arayanların favorisi olmaya aday.

Her damak tadına hitap eden farklı seçenekleri bir arada bulabileceğiniz Grandma Akmerkez, yenilenen menüsüyle yaza keyifli bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT