Grill Branché Restaurant & Lounge Watergarden Ataşehir'de Kapılarını Açtı

Grill Branché Restaurant & Lounge Watergarden Ataşehir'de Kapılarını Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Grill Branché Restaurant & Lounge Watergarden Ataşehir'de Kapılarını Açtı

Dünyadaki farklı disiplinlerden ve kültürlerden esinlenerek oluşturulan başlangıçların yanı sıra; somon, deniztarağı ve karidesten oluşan menüsüyle deniz ürünleri tutkunlarına da hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 12, 2017

Grill Branché Restaurant & Lounge, elegant hizmet anlayışıyla et hakkında bilinen tüm kalıpları yıkmak ve misafirlerine bambaşka bir deneyim yaşatmak için şehrin yeni eğlence ve yaşam merkezi olan Watergarden Ataşehir'de kapılarını açtı.

Kalıplaşmış steak restoranlarından farklı olarak sofistike Avrupai bir restoran deneyimi sunan mekan, başlangıçlardan ana yemeğe, salatalardan tatlılara Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini usta şeflerin yorumuyla misafirlerine sunuyor.

4,5 saat ağır ateşte pişmiş “Asado”dan, bütün olarak pişirilip masada servis edilen “Kuzu Kafes” ve tümü dinlendirme dolabında bekletilmiş, uzman kasap ekibinin ellerinden çıkan “Steak”lere kadar farklı ve özel et menüsüyle etten vazgeçemeyenlerin damaklarında kalıcı izler bırakmaya hazırlanıyor.

Dünyadaki farklı disiplinlerden ve kültürlerden esinlenerek oluşturulan başlangıçların yanı sıra; somon, deniztarağı ve karidesten oluşan menüsüyle deniz ürünleri tutkunlarına da hitap ediyor. Özellikle deniz ürünleri ve kırmızı eti kombinleyen “Surf & Turf” yemek kültüründen esinlenerek oluşturulmuş tabaklarıyla da en fark yaratıyor.

Grill Branché Restaurant & Lounge’un et severler için özel olarak hazırladığı “Branché Burger”, klasikleşmiş hamburger algısını bambaşka bir boyuta taşıyor. Köfteye eşlik eden; ılık Brie Peyniri, demi-glace sos, kırmızı soğan reçeli, biberiye ve limonlu aioli, kaz ciğeri ve siyah trüf, Fransız Brioche ekmeği arasında masada özel bir servisle sunuluyor.

Türkiye ve dünyadan özenle seçilerek derlenen 160'a yakın şarap çeşidinin yer aldığı özel kavıyla dikkat çeken Grill Branché Restaurant & Lounge, sanat tablolarının süslediği duvarları ve mimarisinden gelen özel ambiyansı ile keyifli bir deneyim vaad ediyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.grillbranche.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT