Güllüoğlu’ndan Bol Kaymaklı Şöbiyet Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güllüoğlu’ndan Bol Kaymaklı Şöbiyet Keyfi

Onu emsallerinden ayıran incecik yufkası ve bol malzemesi ile daha da lezzetlenen Güllüoğlu şöbiyeti, süt kokulu irmik kaymağı ile tadanları müdavimi yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2012

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, enfes lezzete sahip bol Antep fıstıklı ve kaymaklı şöbiyetlerini; özel aromasıyla damakları şenlendiren Urfa sadeyağı ile taçlandırıyor…

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, tatlı severleri fıstıklı şöbiyetin eşsiz lezzeti ile buluşturuyor. Gaziantep’ten gelen bu özel lezzet, Güllüoğlu ustalarının elinde kaymak ve Antep fıstığı ile birleşerek, damakları şenlendiriyor.

Onu emsallerinden ayıran incecik yufkası ve bol malzemesi ile daha da lezzetlenen Güllüoğlu şöbiyeti, süt kokulu irmik kaymağı ile tadanları müdavimi yapıyor. Güllüoğlu’nun özel şöbiyetleri ısırıldığında hamurunun çıtırtısı duyuluyor. Nejat Güllü’nün şöbiyetleri; Urfa sadeyağının özel aromasının damakta bıraktığı tat ve insanı çeken enfes kokusu ile taçlanıyor.

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda şöbiyet kilogramı 42 TL’den tezgâhta yerini alıyor. Yurt içinde tamamı kendine ait 17 mağaza, yurtdışında 7 mağaza ile hizmet veren Güllüoğlu’nda bu yoğun enfes lezzete sahip şöbiyetin yanı sıra fıstıklı baklava, fıstıklı dürüm, cevizli baklava, saray sarma, sütlü nuriye, kuru baklava gibi sevdiğiniz tüm çeşitleri bir arada bulmanız mümkün.

Dünyaya baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, yufka, poğaça ve simit gibi geleneksel lezzetlerimizi yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir ya da (212) 321 34 34 numaralı telefondan bilgi alınabilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT