Güllüoğlu’ndan Cheesecake Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güllüoğlu’ndan Cheesecake Lezzeti

Tatlı lezzetini doyasıya yaşamak ve birbirinden farklı cheesecakeleri denemek için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğramayı unutmayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2012

Tofinant Cheesecake’i İlk Kez Faruk Güllüoğlu’nda Tadın!

Yüzyıllardır süregelen tatlı geleneğinin adı olan Faruk Güllüoğlu, ürün çeşitlerine bir yenisini daha ekliyor. Farklı cheesecake seçenekleri ve cheesecake de bir ilk olarak karamel çikolata ağırlıklı “Tofinant Cheesecake” ile sizi lezzete davet ediyor!

Geleneksel baklavacı konsepti ve eşsiz lezzetleriyle damakları fetheden Faruk Güllüoğlu, ürün gamına yeni tatlar eklemeye devam ediyor. Değişen dünya ile birlikte damak tatları da değişiyor ve yeni tatlar gelişiyor. Faruk Güllüoğlu, sunduğu zengin cheesecake menüsü ile dünyada değişen damak zevkine uyum sağlıyor.

Faruk Güllüoğlu, her damak tadına uygun baklava ve pasta çeşitlerine dört yeni seçenek daha ekleyerek; çikolatalı, limonlu, frambuazlı cheesecake ve ilk kez Faruk Güllüoğlu’nda sunulan karamel çikolata ağırlıklı Tofinant Cheesecake ile, tatlıseverlere farklı lezzetler sunuyor. Bu yenilik ile Faruk Güllüoğlu mağazalarında birbirinden güzel, lezzetli ve kaliteli cheesecakelerin yanında soğuk ve sıcak içiceklerle keyifli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.

Faruk Güllüoğlu müşterilerine Türk geleneğine uygun tatlıların yanı sıra dünya lezzetlerini de sunuyor. Tatlı lezzetini doyasıya yaşamak ve birbirinden farklı cheesecakeleri denemek için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT