Günaydın’dan Yılbaşı Sofralarına Özel Hindi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Günaydın’dan Yılbaşı Sofralarına Özel Hindi

Günaydın Et, yeni yılı evinin sıcak ortamında karşılamak isteyenlere, yılbaşı için hazırladığı özel sunumlu hindi mönüsü ile adeta bir ziyafet yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 29, 2011

29.12.2011

Günaydın Et, yeni yılı evinin sıcak ortamında karşılamak isteyenlere, yılbaşı için hazırladığı özel sunumlu hindi mönüsü ile adeta bir ziyafet yaşatıyor.

Bir yılbaşı geleneği olan hindi, Günaydın’nın lezzet uzmanlığı ve kalitesiyle sofralardaki yerini almaya hazırlıyor. Yılbaşında geleneksel hindiden vazgeçmeyen geniş aileler için bütün hindi hazırlayan Günaydın, “Bir bütün hindiyi bitiremiyoruz” diyenlere de yarım hindi seçeneği sunuyor.

Yüksek kalite ve güvenilirliği sunmayı ilke edinen Günaydın her yıl 1000’in üzerinde sipariş alıyor. Günaydın’nın yılbaşına özel geleneksel iç pilav ile hazırladığı hindi mönüsü Etiler, Etiler Steakhouse, Acarkent, Kozyatağı, Tuzla, Ankara Kebap restorantlarından ve Bostancı Kasap & Steakhouse’den şubelerinden temin edilebiliyor.

Yılbaşı 2012 Hindi Fiyatları:

Bütün Hindi 190,00 TL
Yarım Hindi 100,00 TL

Web: www.gunaydinet.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT