Güne Enfes Lezzetlerle Başlamak Isteyenlerin Adresi Delimonti

Güne Enfes Lezzetlerle Başlamak Isteyenlerin Adresi Delimonti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güne Enfes Lezzetlerle Başlamak Isteyenlerin Adresi Delimonti

Delimonti tadına doyum olmayacak kahvaltı deneyimine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2019

Gastronomi market ve restoran konseptini evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, misafirlerine unutulmaz bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Güne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler için Delimonti’de serpme kahvaltının yanı sıra menemenden muhlamaya kadar pek çok seçenek de bulunuyor.

Güzel kahvaltı, mutlu bir gün
Delimonti’nin zengin serpme kahvaltısında Ezine beyaz peynir, göbek kaşar, lokum peynir, Kars gravyeri, sepet peyniri, tulum peyniri, Kastamonu pastırma, dana füme, yöresel reçel çeşitleri, petek bal, tereyağı, manya kaymağı, Bodrum çizik yeşil zeytin, kiremitte peynir gibi birbirinden lezzetli çeşitler bulunuyor.

Kahvaltıya yakışan lezzetler
Kahvaltı masasında farklı lezzet arayanları da unutmayan Delimonti menüsünde yerel tatlar da yer alıyor. Karadeniz tereyağı, mısır unu ve özel peynirle hazırlanan Muhlama tadıyla damaklarda şölen yaşatırken domates, köy biberi, ezine beyaz peyniri ve maydanoz ile hazırlanan Menemen, geleneksel Türk kahvaltı seçenekleriyle birlikte servis ediliyor. Kahvaltının olmazsa olması sahanda tereyağlı yumurta ise sade ve sucuklu seçenekleriyle sunuluyor. Sade ve karışık alternatifleri bulunan omlet, kiraz domates, siyah ve yeşil zeytin, salatalık ve zeytinyağı limon sosu ile tatlandırılmış Akdeniz yeşilliği ile kahvaltı masasının öne çıkan lezzetlerinden oluyor.Taş fırında pişirilen güveçte kızarmış peynirin tadı ise, kahvaltıya ayrı bir lezzet katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT