Güne Keyifli Bir Başlangıç

Güne Keyifli Bir Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güne Keyifli Bir Başlangıç

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, leziz sunumlarıyla sizi günün ilk öğünü kahvaltıya davet ediyor. Güneydoğu Anadolu Mutfağı’ndan en leziz lezzetlerin açık büfe ve serpme olarak sunulduğu kahvaltı şölenini kaçırmayın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2019

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, haftanın her günü Antep’in meşhur kelle paça çorbasından, el açması gözlemesine, ev yapımı reçellerden bol malzemeli menemenine, birbirinden lezzetli yöresel peynir çeşitlerinden omlet çeşitlerine kadar sunulan enfes kahvaltı sofralarıyla misafirlerini karşılıyor. Güne sağlıklı bir “Merhaba” demek isteyenler için sunulan kayısı, üzüm, incir, ceviz gibi kuru meyve ve kuruyemişlerin de ayrı bir lezzet kattığı kahvaltıya, Antep’in meşhur katmeri eşlik ediyor.  150 farklı lezzetle misafirlerini karşılayan Kaşıbeyaz’da, birbirinden hünerli şeflerin marifetli elleriyle hazırladıkları iştah kabartan sıcacık simit, poğaça ve açma gibi hamur işlerinin de yer aldığı zengin kahvaltı menüsünü saat 09:00 ve 13:00 saatleri arasında açık büfe ve serpme seçenekleriyle Kaşıbeyaz Florya, Kaşıbeyaz Vadistanbul, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Kaşıbeyaz Akvaryum, Watergarden Kaşıbeyaz Ataşehir ve AOÇ Kaşıbeyaz Ankara tadabilmek mümkün.  Kaşıbeyaz’ın lezzet ustaları tarafından hazırlanan zengin açık büfe kahvaltının fiyatı 85 TL, serpme kahvaltının fiyatı ise sadece 80 TL’dir. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT