Güne Mutlu Başlamanın Formülü Özsüt Kahvaltısında Gizli!

Güne Mutlu Başlamanın Formülü Özsüt Kahvaltısında Gizli!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güne Mutlu Başlamanın Formülü Özsüt Kahvaltısında Gizli!

Özsüt, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için üç farklı konsept ile birbirinden leziz kahvaltı seçenekleri sunuyor."

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2018

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için üç farklı konsept ile birbirinden leziz kahvaltı seçenekleri sunuyor. Bin yıllık tarifleri barındıran yöresel tatlarıyla Anadolu’dan Özel Kahvaltı, boyozuyla peynirleriyle Ege’den Köy Kahvaltısı ve mis kokulu tarla domatesinden bal kaymağa uzanan zengin çeşitleriyle Pratik Kahvaltı, Gaziantep’ten İzmir’e, Trabzon’dan Hatay’a uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Anadolu’nun dört bir yanındaki lezzetleri yerinden alıp sofralara taşıyan Özsüt, Türk Mutfağı’nda özel bir yeri olan kahvaltı keyfini unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

Özsüt’ün kahvaltı menüsünde şehrin ortasında dahi doğal hayatı yaşatan üç farklı konsept sunuluyor. Anadolu’dan Özel Kahvaltı’da, kaymaklı domates reçelinden taze kekikli salçaya, özel soslu zeytinlerden peynir ve pastırma tabağına kadar ülkemizin dört bir köşesinden lezzetlere yer veriliyor.

Ege’den Köy Kahvaltısı, peynir çeşitleri, reçelleri ve mis kokulu söğüş tabağıyla kış boyunca özlemini çektiğimiz Ege sahillerinin havasını getiriyor. İzmirlilerin vazgeçilmezi boyoz da bu lezzeti katlıyor. Özellikle hafta içi işe veya okula gitmeden önce güzel bir kahvaltı yapmak isteyenlerin tercihi ise yumurtası, peyniri, zeytini ve bal - kaymağıyla Pratik Kahvaltı oluyor. Menemen, sahanda yumurta ve omlet çeşitleri de, taptaze Özsüt ekmeği, simit ve demlenmiş çayla birlikte bu leziz kahvaltılara eşlik ediyor.

Özsüt kahvaltılarında, Anadolu kültüründe yer almasına rağmen günümüzde unutulmaya yüz tutmuş lezzetler yeniden hatırlanıyor. Baharatlı süzme peynirli karışım, zeytinyağlı kuru domates ve bin yıllık formülüyle tahinli ballı sahine, bunlardan yalnızca birkaçı. Özsüt’ün kendi üretimi olan kaymak da, misafirlerin damaklarında unutulmaz tatlar bırakıyor.

Kahvaltı konseptleri ve serpme çeşitleri ile zengin bir menü sunan Özsüt’te yalnızca hafta sonları değil, her gün doyasıya kahvaltı keyfi yaşanıyor. Özsüt, menüsündeki tüm çeşitlerde olduğu gibi kahvaltılarında da doğal, yerel, mevsiminde ürünler kullanıyor ve hiçbir koruyucu katkı maddesine yer vermiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT