Günün Keyfi Elements Bar’da Yaşanıyor

Günün Keyfi Elements Bar’da Yaşanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Günün Keyfi Elements Bar’da Yaşanıyor

Elements Bar, şehrin gürültüsünden kaçıp sevdiklerinizle birlikte keyifli bir vakit geçirmek için haftanın her günü Happy Hour düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 19, 2016

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana bünyesinde bulunan Elements Bar, günün yorgunluğunu atmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’daki otelleri Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana’da yer alan Elements Bar ile günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak için ideal bir atmosfer sunuyor. Elements Bar, şehrin gürültüsünden kaçıp sevdiklerinizle birlikte keyifli bir vakit geçirmek için haftanın her günü Happy Hour düzenliyor.

15.30 - 18.30 saatleri arasında yerli alkollü içeceklerde geçerli olan yüzde 50 indirim ile Happy Hour deneyimini Elements Bar’da yaşayabilir ya da 18:00-23:00 saatleri arasında DJ ile kendinizi müziğin akışına bırakabilirsiniz.

İstanbul’un Anadolu yakasında, Maltepe’de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

Elements Bar hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0216 500 77 77 no’lu telefonu arayabilir, fb.burgutango@rotana.com.tr adresine e-mail atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT