Güzel havaların Tadını The Populist’te Çıkarın

Güzel havaların Tadını The Populist’te Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güzel havaların Tadını The Populist’te Çıkarın

Şehrin eğlence trendlerine yön veren The Populist, yenilenen menüsü ve keyifli atmosferiyle güzel havaların tadını çıkarmak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2021

Şehrin trend adresi The Populist, özgün craft tatlarla eşleşen yepyeni lezzetleriyle güzel havaların tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerini bekliyor. Geniş avlusuyla açık havanın özlemini duyan herkes bu yaz da The Populist’ten vazgeçmiyor.

Şehrin eğlence trendlerine yön veren The Populist, yenilenen menüsü ve keyifli atmosferiyle güzel havaların tadını çıkarmak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’na açılan geniş avlusuyla keyifli anlara ev sahipliği yapan The Populist, yine yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Açık havadan vazgeçmeyen misafirler, güzel havaların gelişiyle birlikte keyifli tadım deneyimlerini bu kez The Populist’in avlusunda açık havayla iç içe gerçekleştiriyor. The Populist’in imza lezzetleri yeni katılan tatlarla genişlemeye devam ediyor. Acı severlerin tercihi Acılı Tavuk Kanatları, iki dilim arası lezzetlerin en yeni ikilisi Tavuk Şinitzel Sando ve Rozbif Reuben Sandviç, kokoreçin yepyeni yorumu Kokoreç Topları, lezzet avcılarının favori lezzetleri arasında öne çıkıyor. Güzel havada paylaşıldıkça çoğalan keyifli sohbetlerin tatlı sonlarına ise Çikolatalı Kurabiye Sandviç ve Donut Karamel eşlik ediyor. Kendine has konsepti, yenilenen imza lezzetleri ve craft lezzetleri ile The Populist, yaz aylarında da iyi yemek ve keyifli anları bir arada yaşamak isteyenlerin değişmez adresi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT