Hamburger Tutkunu Minikler İçin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hamburger Tutkunu Minikler İçin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuğunuza lezzetli bir sofra armağan etmek istiyorsanız GBK’nin Junior Set Menü’sünü tercih edebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2012

17.04.2012

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuğunuza ‘lezzetli’ bir sürpriz yapmak istiyorsanız GBK’nin Junior Set Menü’sünü tercih edebilirsiniz. 1 adet junior burger, küçük GBK patates kızartması, içecek ve lolipoptan oluşan bu menü farklı seçenekleriyle minik tat avcılarına özel bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Junior Beef, Junior Smokey Sausage ve Junior Chicken, 12 yaş ve altındaki GBK tutkunlarını bekliyor.

Geniş çeşitliliğe sahip menüsünde besin değeri yüksek, lezzetli burgerler sunan GBK, minik lezzet tutkunları için de çok özel bir menüye sahip. 12 yaş ve altındaki lezzet tutkunlarına özel olarak oluşturulan Junior Set Menü’de çocuğunuz için farklı alternatifler yer alıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuğunuza lezzetli bir sofra armağan etmek istiyorsanız GBK’nin Junior Set Menü’sünü tercih edebilirsiniz.

GBK’nin Junior Set Menü’sünde burger olarak, Junior Beef, Junior Chicken ya da Junior Smokey Sausage seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Junior Beef, %100 Gönen dana eti, çedar peyniri, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Chicken, pane tavuk göğüs, yeşillik, relish ve mayonezden oluşuyor. Junior Smokey Sausage ise Frankfurter sosis, patates, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Set Menü’de burgerin yanı sıra küçük GBK patates kızartması, içecek ve son olarak lolipop servis ediliyor. İçecek olarak taze portakal suyu, Junior Milkshakes, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite, Fanta, Nestea veya ayran tercih edebiliyorsunuz.

Çocuğunuza Junior Set Menü’yü isterken, siz de GBK’nin burgerlerinden seçiminizi yapıp ailece bu lezzetli sofranın keyfini çıkarabilirsiniz.

www.gbk.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT