Happy Moon´s Cafe Restaurant´da Hamburger Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Happy Moon´s Cafe Restaurant´da Hamburger Keyfi

Kış aylarının özel yapım hamburger ve sandviçleri, kendine has tarifleri ile Happy Moon’s Cafe & Restaurant’larda sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2011

24.11.2010

Kış aylarının özel yapım hamburger ve sandviçleri, kendine has tarifleri ile Happy Moon’s Cafe & Restaurant’larda sizleri bekliyor.

Biftek ile hazırlanan Vegas Burger, ızgara biftek ve tavuk bonfile ile yapılan Kanyon Burger, 200 gr’lık köfte ve özel sosu ile servis edilen Happy Moon’s Burger ve acıyı seven misafirlere tavsiye edilen Mexican Burger menüde ön plana çıkarken, her hamburger isteğe göre karamelize soğan, bbq, salsa ve acı sos ve corncake gibi ilaveler ile çeşitlendirilebiliyor. 13 farklı hamburger çeşidi ile kış sezonunu açan Happy Moon’s Cafe&Restaurant, alternatif porsiyon boyları ve isteğe göre farklılaştırılan garnitürleri ile sizleri bekliyor.

Sandviç menüsünde bulunan jambonlu, tavuklu, biftekli, mozeralla peynirli alternatiflerin yanısıra, hot dog ve club sandviç çeşitleri ile farklı damak tatlarına hitap eden Happy Moon’s Cafe&Restaurant’ın, tercihini hafif yemeklerden yana yapan misafirleri için hazırladığı ve menülerinde kalorileri de belirtilen diyet sandviçi de özellikle bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

İster 110 yıllık köşkün bahçesinde özel ısıtıcılar ve cam duvarların korunaklı ortamında veya bahçeye hakim balkonunda, isterseniz dekorasyonu yenilenen ve retro tarzı ile dikkat çeken Şaşkınbakkal şubesinde ya da Kadıköy’de bulunan restorantında farklı atmosferlerin keyfini, birbirinden lezzetli hamburgerler ve sandviçler ile çıkartabilirisiniz.

Happy Moon’s Cafe & Restaurant, güler yüzlü ve içten servisi, birbirinden lezzetli siparişlerin tam zamanında masanıza servis edilmesi, mutfaklarının hijyeni, malzemelerinin tazeliği ve hassas misafir ilişkilerindeki titizliği ile 11 yıllık tecrübenin olağan yansımasını sunuyor. Markanın en önemli özelliklerinden biri de; menülerinin büyüklüğüne oranla fiyatlarının küçük olması.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT