Hayalleri de Besleyen Lezzet Adresi Canella Bakery

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hayalleri de Besleyen Lezzet Adresi Canella Bakery

Pasta tutkunlarının, tatlıyla olduğu kadar tuzluyla da mutlu olmasını bilenlerin hayallerini besleyen lezzet adresi “Canella Bakery”.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 7, 2011

07.04.2011

Pasta tutkunlarının, tatlıyla olduğu kadar tuzluyla da mutlu olmasını bilenlerin hayallerini besleyen lezzet adresi “Canella Bakery”...

Patisserie mutfağının, Fransız ambiyansıyla Teşvikiye’de buluştuğu özel bir lezzet adresi Canella Bakery… Özellikle cupcakeleri ile oldukça iddialı. Çikolatası dolgun brownieleri, taze meyvelerle bezenmiş tartları, kişiye özel tasarım pastaları, butik catering servisleri, hem göze, hem de damağa hitap eden tatlı ve tuzlu kurabiyeleriyle Canella Bakery İstanbul’un en özel pastaneleri arasında yerini alıyor.

Yeni Sezonda Canella Bakery ile Lezzetlenen Düğün Trendleri…

Pastane lezzetlerinde keyifli trendlerin öncüsü olmayı başaran Canella Bakery’nin birbirinden özel tasarım pastaları, sadece düğünle sınırlı değil, nişanlarda da oldukça iddialı.

Ayşe Şenol’un girişimiyle bu sene düğünlerde sadece büyük pastalar görmeyecek, küçük porsiyonluk ya da eğlenceli sunumlarıyla dikkat çeken cupcake pastalara da oldukça sık rastlayacağız. Nikâh şekerleri de klasik alternatiflerinin yerine tematik ve oldukça şehirli görünümleriyle sezonun yükselen trendlerinden…

Anneler Günü’nün En Tatlı Alternatifi…

Anneler Günü’nde annesine lezzetli bir gün yaşatmak isteyenleri Canella Bakery’de benzersiz tatlar bekliyor. İster catering servisi ile ona sürpriz bir parti hazırlayın, isterseniz taze çileklerle bezenmiş, Canella Bakery’nin ünlü çilekli tartıyla ona mutluluk katın… Tüm özel günlerde sevdiklerinizi mutlu edecek bir lezzeti muhakkak Canella Bakery’da bulacaksınız.

Yaz Geldi, Yaşasın Lezzetli Ev Partileri…

Gün geçmiyor ki ev partileri daha da artsın… Son yılların yükselen trendi ev partileri bu yaz da ihtişamını koruyor. Canella Bakery Catering’in lezzetli ve rafine servisi ile bu sene partiler, havuz başı davetleri ve açılışlar daha da keyifli.

Annelik Heyecanına, İlk Yürüyüş ve İlk Kelimeye Anlam Katan Tatlar…

Canella Bakery’nin birbirinden neşeli, mavi, pembe, oyuncaklar gibi tasarlanmış, süslü cupcake’leriyle artık baby shower partileri daha da renkli… Yeni doğum yapanları ziyaret edenler için sunulan ikram servisi de oldukça popüler. Bebeğinizin doğal malzemelerle hazırlanmış, oldukça sağlıklı ve bir o kadar da eğlenceli ilk yaş günü pastası da, birbirinden keyifli alternatifleri ile Canella Bakery’de…

Canella Bakery Hakkında;

Canella Bakery’e lezzetleriyle hayat veren Ayşe Şenol’un keyifli bir hikâyesi var. Çocukluğundan bu yana mutfaktaki hünerleriyle ailesinin ve yakın çevresinin dikkatini çeken Ayşe Şenol, bu tutkusundan vazgeçmeyerek, hayatını buna göre planlayanlardan… Lezzetlerini en doğru adreste, daha çok insanla paylaşmak isteyen Ayşe Şenol, bu anlamda Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Bu birikiminin yarattığı markaya oldukça önemli katkıları olduğunu savunan Ayşe Şenol, ünlü bir şefin liderliğinde, sadece pastacılık değil, mideye giden yolun her bir aşaması üzerine çalıştı. Amerika, İtalya ve Avusturya’da birbirinden özel eğitimler alan Ayşe’nin esas ilham kaynağı ise Avrupa’da pastacılık konusunda öne çıkan Viyana ve Paris…

Canella Bakery’nin her lezzeti benzersiz ama Ayşe Şenol için “Mutlu olmak isteyenlerin mutlaka tatması lazım” diye tarif ettiği çilekli tartın yeri apayrı… Sır gibi sakladığı reçetelerini ise “vazgeçilmez ve en doğal lezzetlerin buluşması” olarak özetliyor.

Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sok. No: 11 / C Nişantaşı – İstanbul
0212 241 30 63
www.canellabakery.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT