Hayata Sarıl Lokantası’na Destek Amaçlı Özel Yemek

Hayata Sarıl Lokantası’na Destek Amaçlı Özel Yemek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hayata Sarıl Lokantası’na Destek Amaçlı Özel Yemek

Vault Hotel, 6 Şubat Salı günü Hayata Sarıl Lokantası ekibini, The House Hotel Karaköy’ün içerisinde yer alan Kasa Roof Lounge’ta ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 5, 2018

Sokakta yaşayan ve toplumda yok sayılan insanların hayatlarına tekrar sarılmaları amacıyla kurulan Hayata Sarıl Derneği’nin ilk projesi olan Hayata Sarıl Lokantası’na destek vermek amacıyla Vault Hotel, 6 Şubat Salı günü Hayata Sarıl Lokantası ekibini, The House Hotel Karaköy’ün içerisinde yer alan Kasa Roof Lounge’ta ağırlayacak.

Hayata Sarıl Lokantası ekibi The House Hotel ekibi ile beraber mutfağa girecek ve tüm gün öğle ve akşam yemeklerini destek vermek isteyen misafirleri için hazırlayacak.

Ayrıca destek amaçlı yemeğe gelen misafirler, Kapadokya’da bulunan The House Hotel Cappadocia’da iki gece konaklama hediyesi kazanmak için, Hayata Sarıl Derneği’ne bağış yaparak çekilişe katılabilecekler.

Büyüleyici Tarihi Yarımada ve Haliç manzarasına sahip Kasa Roof Lounge’ta leziz menüyü tadarken; sokakta yaşayan ve toplumda yok sayılan kişilere iş imkanı, psikolojik destek ve çeşitli eğitim destekleri veren ve akşam saatlerinde de sokakta yaşayan misafirlerine ücretsiz yemek servisi yapan Hayata Sarıl Lokantası’na destek verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT