HD İskender’den Ramazan Bereketi

HD İskender’den Ramazan Bereketi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri HD İskender’den Ramazan Bereketi

HD İskender, Ramazan’da da misafirlerini özel lezzetleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2018

Kaliteli ve güvenilir yemeğin tam 23 yıldır değişmeyen adresi HD İskender, Ramazan’da da misafirlerini özel lezzetleriyle buluşturuyor. Usta ellerden çıkan HD İskender lezzetlerinden oluşan menü, doyurucu içeriği ile kalabalık aile yemekleri için ideal ve ekonomik bir seçenek sunuyor.

Misafirlerine erişilebilir fiyatlarla kaliteli ve güvenilir bir yemek deneyimi sunan HD İskender, Ramazan ayında da geleneksel iskenderi sofralara taşıyor.

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti iskenderi usta ellerden çıkan en özel haliyle misafirleriyle buluşturan HD İskender’in zengin menüsü de dikkat çekiyor. Kalabalık aile yemeklerinin vazgeçilmezi olacak menünün içeriğinde; iftariye tabağı, çorba, iskender, su, meşrubat ve çay yer alıyor.

Üretimden sunuma kadar her aşamayı büyük bir titizlikle kontrol eden HD İskender, kalite ve güven standartlarından ödün vermediği hizmet anlayışı ile Türkiye’nin dört bir yanına Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini ulaştırmaya devam ediyor. Yüzde yüz yerli Türk restoran zinciri markası HD İskender’de sadece dana eti kullanılıyor. Kalite ve hijyen koşullarının önemle uygulandığı HD İskender, lezzetlerini taze ve siparişe özel olarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT