Her Damak Tadına Hitap Eden Lezzetler

Her Damak Tadına Hitap Eden Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Damak Tadına Hitap Eden Lezzetler

Kalamış Marina’da Uzakdoğu mutfağını misafirleriyle buluşturan Hai Sushi, keyifli ortamında leziz buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2019

Uzakdoğu mutfağının olmazsa olmazı sushilerin yanı sıra “Sushi Sevmeyenler Buraya” mottosundan hareketle diğer tatları da misafirlerine sunan Hai Sushi, unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Sushi yemeyi Kaiten banttaki sunumuyla daha da heyecanlı hale getiren Hai Sushi, Uzakdoğu mutfağının lezzetlerini Kalamış Marina’daki benzersiz ortamına taşıyor. Sushi sevmeyenler için Uzakdoğu’nun leziz tatlarını da misafirleriyle buluşturan Hai Sushi, sevdikleriyle aynı masada bir araya gelmek isteyenler için eşsiz bir atmosfer sunuyor.

Hai Sushi’den Uzakdoğu Mutfağı Sevenler İçin
Menüsünde yıllardan bu yana Uzakdoğu mutfağından zengin tatların yer aldığı Hai Sushi, çorba, ramen, salata, ana yemek ve tatlı seçenekleri misafirlerle buluşturuyor. Miso Shiru, Tempura Udon, Tom Yam Seafood çorbalarıyla enfes bir başlangıç yapılan, sebzeli ve deniz mahsulleriyle tatlandırılan Ramenlerin yanı sıra Japon salatası, Kinoa Salatası ve Hiyashi Wakame Salad farklı lezzet arayanlar için menünün zengin seçenekleri arasında bulunuyor. Pad Thai, Karides Tempura, Kalamar Tempura, Yasai Tempura, Somon teriyaki, Asya Usulü Teriyaki Tavuk Noodle, Etli Noodle, Tatlı Ekşi Tavuk, Karidesli Noodle, Sebzeli Noodle menünün leziz alternatifleri arasında yerini alıyor.

“Yiyebildiğin Kadar Ye” Menüsü
Yeni tatları keşfetmekten vazgeçmeyenler için özel menüler hazırlayan Hai Sushi, “Yiyebildiğin Kadar Ye” menüsüyle misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Hai Sushi’nin Ekim ayına özel hazırladığı “Yiyebildiğin Kadar Ye” menüsü ile misafirler sushiye doyacak. Kaiten bant üzerinde dönen sushi çeşitlerinde hafta içi 12.30-15.00 saatleri arasında geçerli olan ve içecek hariç kişi başı 105 TL’den sunulan menü, Uzakdoğu’nun seçkin tatlarını misafirlerin beğenisine sunuyor. Kaiten bant üzerinde servis edilen lezzetler arasında; Sake Nigiri, Suzuki Nigiri, Uskumru Nigiri, Maguro Nigiri, Kappa Maki, Avokado Maki, Sake Maki, Spicy Sake Maki, Tekka Maki, Yaki Sake Avokado, California Kani Maki, Futo Maki ve Boston Roll yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT