Her Damak Tadına Uygun Pizza, Papa John’s'da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Damak Tadına Uygun Pizza, Papa John’s'da

Papa John’s tarafından, tanıtım amacıyla dağıtılan kuponların üzerlerindeki renkli kağıtlar; % 100 Doğa ve Toprak Dostu Kağıtlar Toprağa ekilebilen, içlerinde 12 çeşit çiçek, çam ağacı (ladin) tohumları bulunan %100 geri dönüşümlü, % 100 çevre, doğa ve toprak dostu, el yapımı kağıtlardır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 30, 2012

30.05.2012

34’ü aşkın ülkede 4000’e yakın restorantı ile 1983 yılından bu yana yiyecek sektöründe olan papa john’s pizza’nın dağıttığı kuponları doğrudan toprağa ekebileceksiniz…

Türkiye’de Bir İlk…

Sürdürülebilir Bir Çevre İçin, Yenilenebilir Ürün ve en önemlisi Yeşil çözümler içerisinde her yıl kilolarca kâğıdı hektarlarca alanı boşa harcayan broşür, bilgilendirmeler ve kuponların bir kısmı artık Papa John’s ile bahçenizde, evinizde çiçeğe, ağaca dönüşüyor.

Papa John’s tarafından, tanıtım amacıyla dağıtılan kuponların üzerlerindeki renkli kağıtlar; % 100 Doğa ve Toprak Dostu Kağıtlar Toprağa ekilebilen, içlerinde 12 çeşit çiçek, çam ağacı (ladin) tohumları bulunan %100 geri dönüşümlü, % 100 çevre, doğa ve toprak dostu, el yapımı kağıtlardır.

Öncelikle şirketler, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlamak ve kaliteli bir nefes verebilmek için geri dönüşüm ve üretim yollarını değiştirerek, farklı yönlerde tüketim yapmak ve yaptırmak görevinde dünyada ve ülkemizde büyük bir sosyal sorumluluk temsilcileridir.

Doğal Kağıt’ ın içerisinde ekebileceğiniz çiçekler; Kraliyet Halısı, Buz Çiçeği, Petunya, Sarı Alssyium Çiçeği, Beyaz İri Papatya, Klarkia, Aslan Ağzı, Gelincik, Karışık Renkli Acem Lalesi, Çin Karanfili, Unutma Beni Çiçeği, Mavi Krenk, Karışık Renkli Masif, Nergis Çiçeği, Beyaz Papatya, Clark Armeria, Çin Karanfili, Kaliforniya Alev Çiçeği, Brown Eyed Susan ve Mavi Ladin ağacıdır.

Gelen kuponu çöpe atmaktansa toprağa ekip su verdikten sonra hem sürdürülebilir çevre bilincine katkı sağlanmış olacak hem de bu özel kağıdın kullanımı ile doğaya verilen zarar minimuma indirilecektir.

Ekilebilir kuponların üreticisi olan Doğa Kağıt, şirket ve markalara temiz ve doğaya saygılı bir tanıtım imkanı sunarken bir sosyal sorumluluk projesi olma avantajı yaşatıyor. Kuponların kodlarının kullanılacağı mecra olarak da KuponNow, aslında dijital kuponlar üretirken eski alışkanlıklarımızdan hareketle kağıt kuponun aynı zamanda ekilebilir olmasını destekliyor.

Papa John’s Pizza, 1984 yılında Amerika’nın İndiana Eyaletinde John Schnatter tarafından daha iyi pizza yapabilmek amacı ile kurulan, toplam 34 ülkede 4000'e yakın şubesi ile hizmet veren Dünya’nın en büyük 3. pizza zinciridir.
Papa John’s Pizza Amerika’da son 10 yıldır Müşteri Memnuniyeti ödülünü rakiplerine kaptırmaksızın çalışmalarına devam etmektedir. Amerika’nın en hızlı büyüyen 1. ve en büyük 3. Pizzacısıdır. Kurulduğu ilk günden itibaren “Daha İyi Malzeme, Daha İyi Pizza” düşüncesiyle hareket eden Papa John’s, tüm şubelerinde farklı menü alternatifleri ile sofralarınızın vazgeçilmezlerinden olacak…
Papa John’s Pizza 2008 yılında Türkiye pazarına girmiş 4 yıl gibi kısa bir sürede İstanbul’da 13 restoran sayısına ulaşarak pizza severlerin tercih ettiği marka konumuna yükselmiştir.
Papa John’s Pizza şube sayısını 2012 yılında 20’ye, 2016 yılında 60’a çıkarmayı hedefleyerek, Türkiye pazarında büyümeyi planlıyor.
Franchise modeli ile karlı bir yatırım olanağı sunan Papa John’s Pizza, girişimcilere çok uluslu bir şirketin güvencesiyle kazanç imkânı sunuyor.
Papa John’s Pizza, franchise olmak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini sunuyor.
Papa John’s Pizza, franchise adaylarına anahtar teslim konsept, tek merkezden tedarik, eğitim, reklam ve tanıtım, İşletme konularında servis ve destek garantisi veriyor.
Franchise adaylığı için sadece 40.000 USD giriş bedeli isteniyor. Toplam yatırım bedeli ise restoranın büyüklüğüne göre değişmekle beraber ortalama 200.000 USD olarak öngörülüyor.

www.papajohns.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT