Her Damak Tadına Uygun Pizzalarıyla Enfes Bir Deneyim Vadediyor

Her Damak Tadına Uygun Pizzalarıyla Enfes Bir Deneyim Vadediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Damak Tadına Uygun Pizzalarıyla Enfes Bir Deneyim Vadediyor

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, 9 Şubat Dünya Pizza Günü’nü menüsündeki 20 çeşit pizza ile misafirlerine ziyafet sunarak kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2018

İtalyan mutfağının en lezzetli örneklerini misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, İtalyan şef Fabio Brambilla’nın geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayan yaklaşımından yola çıkarak hazırlanan zengin bir pizza menüsü sunuyor.

Doğal maya ve en taze içerikler kullanılarak hazırlanan Mezzaluna pizzalarının en büyük farklarından biri de odun fırınında pişirilmeleri. İtalya’nın farklı bölgelerinden ilham alarak değişik hamur ve içeriklerle yeni reçeteler hazırlayan Mezzaluna, klasik lezzetlerin yanı sıra inovatif pizza çeşitlerini de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Mezzaluna’da en çok tercih edilen pizzaların başında parma jambonu, sote mantar, ızgara patlıcan, mozzarella, domates sosla hazırlanan “Mezzaluna pizza” geliyor. Kurutulmuş domates, karamelize soğan, siyah zeytin, kapari, kekik, mozzarella ve domates sos ile hazırlanan “Rossa” lezzetiyle hafızalarda unutulmaz tatlar bırakırken, ince bonfile dilimleri, domates, roka, kekik, sarımsak, parmesan, mozzarella ve domates soslu “Robespierre” de Mezzaluna’nın en sevilen pizzaları arasında yer alıyor.

Menüsünde çıtır pizza çeşitleri de bulunan Mezzaluna’da; ızgara sebzeler, çeri domates, taze yeşillikler, manda mozzarella ve gorgonzola peyniri ile hazırlanan “Finissima di verdure e gorgonzola”nın yanı sıra marine somon, taze yeşillikler, manda mozarella ve scamorza peyniri ile sunulan pizza “Finissima con salmone marinato” pizza severlerin denemesi gereken lezzetlerden.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT