Her Perşembe, Gentlemen Of R-B Riddim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Perşembe, Gentlemen Of R-B Riddim

2011’un en iddialı ve 11. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk ve en büyük R&B – HipHop clubü Rıddım haftanın her gecesi muhteşem partiler ile sizleri eğlendirmek ve dans ettirmekten onur duyar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2011

19.07.2011

Her perşembe, erkekler 2 içip 1 ödeyecek !
R&B Hiphop`ın 11 yıllık mabedi rıddım her perşembe gecesi yenilenen dekoru ile siz müdavimlerini şaşırtmaya devam ediyor !

Erkek misafirlerimize içecekler her perşembe gecesi %50 indirimli !! R&B Hiphop müzik eşliğinde sabaha kadar çok eğleneceğiz.. Ayrıca erkekler, bayan arkadaşlarına da içki ısmarlayabilirler.

O Geceye Özel Sürprizler Sizleri Bekliyor !

Kapı açılış saati 21:00`dir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Damsız giriş yapılmamaktadır.

2011’un en iddialı ve 11. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk ve en büyük R&B – HipHop clubü Rıddım haftanın her gecesi muhteşem partiler ile sizleri eğlendirmek ve dans ettirmekten onur duyar.

2010 yılı içerisinde Rıddım’da dünyaca ünlü R&B - HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ja Rule, Busta Rhymes, LiL Jon, The Game ve PitBull gibi dünya starları sizler için unutulmaz konserler verdi. Ve şimdi Rıddım yenilenen dekor ve locaları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile karşınızda.

Türkiye`nin önemli ve başarılı R&B HipHop Djleri DJ Volkan Kutmen ve DJ Fresh`b.`nin eşsiz performansları, olağanüstü ambiyans, MC Sedat ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük kulübü Rıddım’da gerçekleşecek.

Dilerseniz sigara içilebilen boğaz manzaralı terasımızda eğlencenize devam ederek arkadaşlarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, unutulmaz geceler yaşayacağınız yılların R&B kulübü Rıddım’da olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız !!

Bu özel gecelerde yerinizi almak için acele edin !!

Rıddım
Adres: Sıraselviler Caddesi No: 35/A Beyoğlu – İstanbul
Telefon: 0212 251 27 23
Web: www.riddim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT