Herkes Domino’s’un Tadına Varacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Herkes Domino’s’un Tadına Varacak!

7’den 70’e herkesin sevdiği lezzet Domino’s, 5 TL’lik kampanyası ile lezzet avcılarının yeni tutkusu olmaya aday…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 25, 2012

26.06.2012

Domino’s Pizza’dan 5 TL’lik kaçırılmayacak fırsat..

Taptaze malzemelerin pizza ustaları tarafından eşsiz bir formülle harmanlanması ile ortaya çıkan Domino’s’un yepyeni lezzeti ve promosyonu yaza damgasını vuracak … Pizzada lezzetin adı Domino’s “5 TL’ye 5’lik pizza” kampanyası ile sofraların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Birlikteliklerin tadı Domino’s, yeni promosyonunun sınırları zorlayan cazip fiyatı ve lezzeti ile tek kişilik ziyafet sunuyor. 7’den 70’e herkesin sevdiği lezzet Domino’s, 5 TL’lik kampanyası ile lezzet avcılarının yeni tutkusu olmaya aday…

Farklı çeşitleri ile herkese hitap eden Domino’s’un yeni pizzası, sucuk ve mantarın muhteşem uyumundan oluşuyor. Domino’s’un yeni promosyonu; sıcacık hamurun üzerinde bulunan taptaze malzemeleri, uygun fiyatı ve lezzeti ile kendinden söz ettiriyor.

Domino’s Pizza’nın fark yaratan promosyonundan yararlanabilmek için en yakın Domino’s Pizza şubesine uğramak yeterli. Gel-al servis için geçerli olan kampanya, üç ve daha fazla pizza siparişinde ise evlere servis hizmetiyle kapınızda…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT