Herşeyin En İyisine Layık Annelere Özel Brunch Keyfi...

Herşeyin En İyisine Layık Annelere Özel Brunch Keyfi...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Herşeyin En İyisine Layık Annelere Özel Brunch Keyfi...

Raffles İstanbul’un farklı lezzetleriyle klasikleşen Pazar brunch’ları, Anneler Günü’nü birlikte kutlamaya davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2017

Çağdaş mimarinin büyüleyici lüksle birleştiği Raffles İstanbul Zorlu Center, Anneler Günü’nü birbirinden özel lezzetleri ve renkli atmosferiyle eşsiz kılmaya hazırlanıyor.

Kısa sürede İstanbul’un ilgi çekici brunch lokasyonlarından biri haline gelen Raffles İstanbul, zengin menüsüyle annelere özel bu günde, sevgili anneleri hak ettikleri özenle karşılamaya hazırlanıyor. Türk ve uluslararası peynir seçenekleri, zengin şarküteri ürünleri, ekşi maya ekmekleri, özenle hazırlanan pastane ürünleri ve çok çeşitli kahvaltılıklarının yanı sıra, farklı damak zevklerine hitap eden suşi, havyar gibi dünya mutfağından lezzetler de yer alacak. Barbeküden lezzetler, taş fırından pide ve pizzaların yanı sıra ev yapımı özel makarnaların da tercih edilebileceği menü, şampanya ve efsanevi Long Bar kokteylleri ile kusursuz bir ziyafete dönüşüyor.

Flappers Swing’in canlı caz performanslarıyla renklenecek günde; şampanya ve bir Raffles kokteyl ikramının da dahil olduğu brunch’ın fiyatı, kişi başı 225 TL olacak.

Raffles Brunch, 14 Mayıs Anneler Günü’nde tüm konuklarını bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT