Hilton'dan Babalar Gününe Özel Brunch Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton'dan Babalar Gününe Özel Brunch Lezzetleri

Hilton İstanbul’daki Babalar Günü Brunch’ı 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklara da %50 indirimli olarak sunulacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 5, 2012

05.06.2012

Hilton İstanbul, 17 Haziran Babalar Günü’nde, Bosphorus Terrace Restaurant’ta Akdeniz mutfağı ve Türk mutfağının özel lezzetlerinden oluşan Babalar Günü brunch büfesi sunuyor. Babalar bu özel günde canlı caz esintileri ile bu güzel yaz gününün keyfine varırken çocuklar da oyun odasında eğlencenin tadını çıkaracaklar. Misafirlere köpüklü şarabın ikram edileceği ve babalara sürpriz hediyelerin de verileceği, Boğaz manzarası eşliğindeki Babalar Günü Brunch’ı büfedeki içecekler ve KDV dahil kişi başı 135 TL. Brunch’a katılan Hilton İstanbul misafirleri, gün boyu otopark kullanımından ücretsiz faydalanacaklar.

Hilton İstanbul’daki Babalar Günü Brunch’ı 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklara da %50 indirimli olarak sunulacak. 10 kişilik ve üzeri gruplara ise %10 indirim uygulanıyor.

Conrad İstanbul’da ise İstanbul’un en iyi Boğaz manzaralı mekanlarından Summit Bar’ın terasında sabah 11.00’de başlayacak ve öğlen 15:00’e dek sürecek leziz bir Babalar Günü Brunch’ı sunuluyor. Misafirlere köpüklü şarabın ikram edileceği brunch, meşrubatlar ve KDV dahil kişi başı 105 TL. Ayrıca çocuklar kendilerine özel hazırlanan oyun odasında eğlenceli dakikalar geçirebilecek. Brunch’a katılan Conrad İstanbul misafirleri, gün boyu otopark kullanımından ücretsiz faydalanacaklar.

Conrad İstanbul’daki bu özel gün 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklara da %50 indirimli olarak sunulacak. 10 kişilik ve üzeri gruplara ise %10 indirim uygulanıyor.

Babanıza unutulmaz bir gün armağan etmek için Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul Otelleri’nde şimdiden yerinizi ayırtın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT