Hilton İstanbul Bosphorus’da Aşk Dolu Bir Sevgililer Günü Haftası

Hilton İstanbul Bosphorus’da Aşk Dolu Bir Sevgililer Günü Haftası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton İstanbul Bosphorus’da Aşk Dolu Bir Sevgililer Günü Haftası

Sevgililer Günü Çay Saati’nde çiftler aşk dolu bir çay menüsünü deneyimleme fırsatı bulurken, canlı müziğin keyfini de doyasıya çıkarabilecekler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 31, 2019

Açıldığı günden bu yana unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Hilton İstanbul Bosphorus, birbirinden özel kutlama seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor. Lalezar Meyhane ve Bosphorus Terrace’ta hazırladığı programları ile çiftlere çok özel bir gece vadeden Hilton İstanbul Bosphorus, romantik atmosferiyle ön plana çıkan Sevgililer Günü Çay Saati ile de aşk kutlamalarını tüm haftaya yayıyor.

Çiftlere özel romantik bir Çay Saati
Geçmişten bugüne çiftlerin buluşma noktası olan Hilton İstanbul Bosphorus’un geleneksel 5 Çayı seremonisi, 11 Şubat haftası boyunca romantik ve sıcak atmosferi ile sevgililerin aşklarını tazelemesine imkan sağlıyor. Lobby Lounge alanında servis edilecek Sevgililer Günü Çay Saati’nde çiftler aşk dolu bir çay menüsünü deneyimleme fırsatı bulurken, canlı müziğin keyfini de doyasıya çıkarabilecekler. Sevgililer Günü haftası boyunca 15:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Hilton İstanbul Bosphorus’un Sevgililer Günü konsepti ile hazırlanan Çay Saati menüsü kişi başı 80 TL.

Aşk şarkıları eşliğinde meyhane keyfi Lalezar’da
İstanbul’un en keyifli buluşma mekanlarından Lalezar Meyhane, 14 Şubat’ta size ve sevgilinize unutamayacağınız bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Sevgililer Günü’nde Lalezar Meyhane’yi tercih eden çiftleri öncelikle 18:00-20:00 saatleri arasında Lobby Lounge alanında, aşk şarkılarından oluşan repertuvarıyla romantizm yüklü bir piyano dinletisi bekliyor. Bu romantik başlangıca çiftlerin arzusuna göre 14 Şubat’a özel hazırlanan “Aşk Kokteyli” ya da sıcacık bir kahve eşlik ediyor.

Sevgililer Günü’ne özel kırmızı güllerle süslenmiş masalarını mum ışığı ile aydınlatılacak olan Lalezar Meyhane’nin menüsünde çok özel tatlar yer alıyor. Sevgililer Günü menüsü, kalamar salatası, ahtapot salatası, lakerda, çiroz, midye dolma, yaprak sarma, haydari ve şakşuka gibi meyhane kültürünün olmazsa olmaz soğuk başlangıçlarıyla açılış yapıyor. Ara sıcaklarda ise kalamar tava, karides güveç, midye tava ve içli köfte, sevgililer günü sofranıza sıcaklık katıyor. Ana yemeklerde balık ve kırmızı et arasından tercihlerini yapacak olan sevgilileri, ızgara somon, levrek, çipura, karides, Firik pilavı veya karışık yoğurtlu kebap, dana bonfile, kuzu pirzola, şefin özel köftesi ve tavuk filetosu bekliyor. Damaklara son tatlı dokunuş ise geleneksel Türk tatlıları tabağı ile yapılıyor. Türk Pop müziğinden eskimeyen aşk şarkılarının eşlik edeceği akşam yemeğinin sınırsız içki dahil kişi başı fiyatı 285 TL.

Boğaz manzarası ile Tango’nun romantik buluşması “Bosphorus Terrace Restaurant”
Sevgililer Günü’nde Bosphorus Terrace Restaurant’ı tercih eden sevgililer, çiçeklerle süslenmiş Lobby Lounge alanında bu unutulmaz geceye başlayacak. Romantik yemek öncesindeki bu harika başlangıç esnasında sevgilinizle kokteylinizi ya da kahvenizi yudumlayabilir; romantizm yüklü canlı piyano performansı ile kulaklarınızın pasını silebiliriz.

Boğaz manzarasıyla büyüleyen Bosphorus Terrace Restaurant, saat 20:00’de başlayacak Sevgililer Günü yemeğinde iki alternatif menü sunuyor. Zengin çeşitliliği ile baş döndüren akşam yemeği büfesi ya da masanıza servis edilecek 5 çeşit set menüden dilediğini seçen çiftler, kalp kalbe bir lezzet şöleni yaşayacak. Farklı damak tatlarına hitap eden lezzetlerin sunulacağı açık büfede, sebzeli tavuk ve ördek yahni, somon füme, Asya usulü tavuk salatası ve zeytinyağlı dolma çeşitleri gibi dünya mutfağından pek çok seçenek bulunacak. Restoranın pişirme istasyonunda kaya tuzunda safranlı levrek ve döner kebap ile ana yemeklerde portakalla sırlanmış kızarmış ördek, somon fileto, ızgara kuzu pirzola ve safranlı pilav gibi çok özel lezzetler sunulacak.

Sevgililer Günü yemeğinde set menüyü tercih eden çiftler, somon havyar, deniztarağı ve kızarmış levrek gibi çok özel lezzetlerle başlangıç yaparken; ara sıcak olarak servis edilecek kırmızı şarap soslu ıstakoz ve kekikli risotto ile tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşayacaklar. Ana yemek olarak yabani mantarla kavrulmuş dana bonfilenin servis edileceği set menünün finali ise Nuga çikolatalı ağaç kek ile yapılacak.

Tutku dolu Tango ezgilerinin eşlik edeceği bu özel gecede arzu eden çiftler, aşklarını dans ritimleri ile de taçlandırabilecek. Bosphorus Terrace Restaurant’ın iki alternatifli Sevgililer Günü menüsünden her biri, sınırsız içki dahil kişi başı 285 TL.

Sevgililer Günü’ne özel romantik bir çift masajı
Hilton İstanbul Bosphorus, Sevgililer Günü’nde aşkını ve ruhunu tazelemek isteyen sevgilileri, romantik bir çift masajı deneyimine davet ediyor. Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de rahatlatıcı bir kutlama yaşamak isteyen çiftler, masaj sonrası “Deniz Tuzu Peeling Terapisi” ile ciltlerini de yenileme fırsatı bulacak. Çiftlere özel masaj terapisinin fiyatı 599 TL.

Ayrıca aşk kutlamalarını tüm güne yaymak isteyen çiftler, Sevgililer Günü’nü Hilton kalitesinde konaklayarak geçirebilir; tümü balkonlu ferah odalarında aşkını tazeleyebilir; enfes Hilton kahvaltısının tadını birlikte çıkarabilir.

Hilton İstanbul Bosphorus’un Sevgililer Günü programları ile ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 315 60 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT