Hilton’dan Unutulmaz Bir Babalar Günü

Hilton’dan Unutulmaz Bir Babalar Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton’dan Unutulmaz Bir Babalar Günü

Hilton İstanbul Bosphorus Babalar Günü’nü hem Bosphorus Terrace hem Al Bushra’da kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2014

15 Haziran Babalar Günü kapıda, peki bu özel gün için planlarınızı yaptınız mı? Hilton Istanbul Bosphorus ve Conrad Istanbul, Babalar Günü için birbirinden güzel alternatifler sunuyor…

Hilton İstanbul Bosphorus Babalar Günü’nü hem Bosphorus Terrace hem Al Bushra’da kutluyor. Konuklar, Bosphorus Terrace’ta görkemli açık büfenin keyfini sürebilir, fonda müzik eşliğinde muhteşem Boğaz manzarasının tadını çıkarabilir. Brunch’a gelen babalar, şehrin merkezindeki en büyük otel havuzuna giriş ücreti ödemiyor. Limitsiz meşrubat ikramının yapıldığı brunch’ın fiyatı 150 TL. Babalar Günü Brunch’ı 0-6 yaş arası için ücretsiz, 6-12 yaş arası için de yüzde 50 indirimli. Brunch’a gelen konuklar otopark ücreti de ödemiyor.

Şehirde Ortadoğu rüzgarı estiren, Lübnan ve Antakya mutfaklarından tatlar sunan Al Bushra ise Babalar Günü’nü yazlık bahçesinde karşılıyor. Brunch kahvaltılıklarla başlayacak, sonrasında özel ara sıcak ve soğuk mezeler sunulacak. Özel ızgaralarda pişen etlere enfes Güneydoğu Anadolu lezzetleri, tatlılar ve meyveler eşlik edecek. Babalar Günü’ne özel set menünün fiyatı, meşrubatlar dahil 150 TL.

Dileyenler ayrıca babalarıyla birlikte hamamda stres atıp huzur bulabilir. Sadece Hilton Istanbul Bosphorus’un Türk Hamamı’nda uygulanan Siyah Sabun Masajı, anti-stres masajıyla birlikte sunuluyor. 60 dakika süren uygulamanın fiyatı 225 TL. Üstelik havuz başında çocuklar için oyun alanı kurulacak. Küçük misafirler açık havada animasyonlarla, palyaço eşliğinde, yüz boyama ve balon aktiviteleriyle keyifli dakikalar geçirecek. Brunch’a gelen ya da masaj yaptıran konuklar, çocukların katılacağı aktiviteler için ücret ödemeyecek.

Eşsiz Manzara Eşliğinde Brunch
Conrad Istanbul da bu özel günde tüm babaları brunch’a davet ediyor. Eşsiz Boğaz manzaralı Summit Terrace’ta dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu brunch saat 11:00’de başlayıp saat 15:00’e dek devam edecek. Zengin açık büfe menüsüyle brunch, meşrubatlar dahil 150 TL’ye sunuluyor. 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arasındakiler için de yüzde 50 indirimli. Brunch’a katılan misafirlerden otopark ücreti alınmıyor.

Conrad Istanbul minikleri de unutmadı. Çocuklar oyun odasında boyama kitapları, çizgi filmler, oyuncaklar ve onlar için hazırlanan lezzetlerle eğlenceli vakit geçirebilecek.

Rezervasyon: Hilton Istanbul Bosphorus – 212 315 60 00; Conrad Istanbul – 212 310 25 25.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT