Holiday Inn İstanbul City'de Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Holiday Inn İstanbul City'de Yılbaşı

Yılbaşı gecesinde Naar Restoran’ta; Roast Beef’ten Somon Füme’ye, İsli Çerkez Peyniri’nden Zeytinyağlı Biber Dolma’ya kadar birbirinden lezzetli iştah açıcılarla başlangıç yapabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2013

Holiday Inn İstanbul City, birbirinden zengin menülerinin yanı sıra, eğlenceye doyamayacağınız bir yılbaşı gecesi programı sunuyor. Konuklarına Naar Restorant’ın eşsiz atmosferinde yeni yılı karşılama imkanı sunacak olan Holiday Inn İstanbul City’nin yılbaşı gecesi programı, sevdikleriniz için de en güzel yeni yıl hediyesi olacak.

Yılbaşı gecesinde Naar Restoran’ta; Roast Beef’ten Somon Füme’ye, İsli Çerkez Peyniri’nden Zeytinyağlı Biber Dolma’ya kadar birbirinden lezzetli iştah açıcılarla başlangıç yapabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizi de ortak edeceğiniz bu lezzet cümbüşüne, Akdeniz Salatası eşliğinde Deniz Ürünlü Vol Au Vant’la devam edebilirsiniz. Yılbaşı kutlamalarının olmazsa olmazı hindi ise, Holiday Inn İstanbul City’nin birbirinden hünerli şefleri sayesinde unutamayacağınız bir lezzetle sofranıza servis edilecek. Morel Mantar Soslu Fırında Hindi’nin ardından afiyetle yiyeceğiniz Limon Sorbe ve Vanilyalı Dondurma eşliğindeki Balkabağı Sufle’nin tadı ise tüm yıl damağınızda kalacak. Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, Naar Restoran’taki yeni yıl menüsü sadece 79 TL.

Holiday Inn İstanbul City’deki coşku dolu yeni yıl eğlencesi, birbirinden başarılı DJ’lerin performanslarını sergileyecekleri müzik ziyafeti eşliğinde günün ilk saatlerine dek sürecek. Bu eğlenceye ortak olmak için siz de Holiday Inn İstanbul City’ye gelin ve yeni yılı sımsıcak bir atmosferde karşılayın.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT