Hunger Tutkusu Tartışılmaz, Paylaşılır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hunger Tutkusu Tartışılmaz, Paylaşılır!

the Hunger, kısa zamanda gelişen ayrıcalıklı ve stil sahibi konsepti ile ön planda.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2012

Marka gücü ve imajını yeni girişimcilerle paylaşıyor…

the Hunger, kısa zamanda gelişen ayrıcalıklı ve stil sahibi konsepti ile ön planda. Her geçen gün gelişen marka gücü ve imajına inanarak, yenilik, birikim ve farklılıklarını sektörde açık ara farkla ortaya koyuyor. the Hunger, bu farklılığı ve iddiası ile; yenilik ve tecrübelerini franschise ortakları ve yeni girişimciler paylaşıyor.

Gıda sektöründe modern ve model anlayışıyla farklı bir vizyon oluşturan the Hunger, gıda/perakende sektöründeki başarılı hizmet garantisini kazanca dönüştürmek sektörde önemli bir marka olma fırsatı vererek, siz değerli girişimcilere büyük bir olanak sağlayıp, gıda sektörünün bir parçası olma fırsatını veriyor.

Türkiye’deki restaurant anlayışına yeni bir soluk getiren the Hunger, Dünya mutfağının eşssiz lezzetlerini kendi yaklaşımına ve birikimine göre yorumluyor. 2010 bu yana büyüyen hızlı be güçlü marka the Hunger, kendine özgü duruşu, iddiası, dinamizm ve enerjisi ile siz girişimcilere yepyeni olanaklar sunuyor.

The Hunger Gayrettepe, Ataköy, Galleria AVM, Atakent ArenaPark AVM, Caddebostan, Bodrum Midtown AVM şubelerinin ardından, çok yakında Esenyurt Akbatı AVM’de açılacak olan şubesi ile rekabet ortamında hızla büyüyerek fark yaratıyor. İstanbul içi ve şehir dışında farklı lokasyonlarda da franschise taleplerini değerlendiriyor.

The Hunger, başarı grafiğini her geçen gün daha da üst seviyeye taşıyarak, kısa zamanda hizmet sektöründe öncü isimler arasında yer alıyor. the Hunger’ın; temel amaçlarının hedef alındığı, değerlerinin doğru yöntemlerle yönetildiği ve başarıların ilke edinildiği alanlardaki başarılarının arasında yer almak istiyorsanız, the Hunger Genel Koordinatörü Sn. Ferhat KILIÇ ile 0212 288 32 28 veya 0532 133 32 40 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.

Tel: 0212 288 32 28

www.thehunger.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT