İddialı Paylaşımlık Lezzetler

İddialı Paylaşımlık Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İddialı Paylaşımlık Lezzetler

Brasserie konseptine özgün bir anlayış getiren Monochrome, masada paylaşım yaparak farklı lezzetleri bir arada deneyimlemek isteyen misafirlerine keyifli seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 26, 2019

Menünün paylaşımlık lezzetleri arasında yer alan Şarküteri Tahtası, ince dilimlenmiş artisanal şarküteri çeşitleri, yerli ve yabancı peynirler, karışık turşu, siyah üzüm, kuru meyveler, kabuklu yemişler ve ince dilimlenmiş baharatlı ekmek çeşitleriyle zengin bir içerik sunuyor. Guacamole sos, jalapeno ve Meksika biberi, marul, kişniş, taze soğan, karamelize misket limonu ve çedar peyniri ile hazırlanan Bonfile Taco, lezzetiyle olduğu kadar sunumuyla da ön plana çıkıyor.

Patates kızartması eşliğinde sunulan Louisiana Soslu Acı Tavuk’un yanı sıra sotelenmiş soğan ve patates kızartması ile servis edilen El Yapımı Izgara Sosis Tabağı misafirlerin sevdiği alternatifler arasında yer alıyor. Hindistan Cevizi ve Zencefilli Tavuk ise farklı lezzeti ile dikkat çekiyor.

Mevsimsel ürünlerle menüsünü düzenli olarak yenileyen Monochrome’un iddialı lezzetlerini ister fark yaratan tasarımı ile dikkat çeken iç alanında ister yaz aylarının keyfini yaşatan dış bölümünde yaşamak için rezervasyonunuzu 0212 296 20 42 numaralı telefondan yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT