İftar Sofralarını Şenlendiren Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftar Sofralarını Şenlendiren Lezzet

Bu sene yaz mevsimine gelen Ramazan Ayı’nı düşünecek olursak, enfes iftar sofrasının keyfini çıkardıktan sonra hafif bir tatlı olan dondurmayla serinlemek gibisi yok!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 3, 2010

03.09.2010

Sıcak yaz günlerinde tatlı ve leziz bir serinleme…

Yazın tatlı krizinizi hem az kaloriyle hem de leziz bir ferahlıkla bastırmak için dondurmadan iyi bir seçenek olmasa gerek. Hele ki bir de bu sene yaz mevsimine gelen Ramazan Ayı’nı düşünecek olursak, enfes iftar sofrasının keyfini çıkardıktan sonra hafif bir tatlı olan dondurmayla serinlemek gibisi yok! Seyidoğlu çilekli, kaymaklı, limonlu ve çikolatalı dondurma çeşitleriyle bu mevsimin de en çok tercih edilen lezzetlerinden. Seyidoğlu dondurmalarının en önemli özelliği ise her çeşidinin tamamen doğal ve bol sütlü olarak ev yapım dondurmalar kıvamında olması. Mevsim meyvelerinden oluşan dondurmaları yerken kendinizi meyve bahçesinin tam ortasında hissedeceksiniz.

Enfes tatları ve ağzınızda eriyen lezzetleriyle sizleri şımartacak olan Seyidoğlu, bu yaz da damağınızı şenlendirecek bir şölene imza atıyor.

Sizler de bu sıcak yaz günlerinde Seyidoğlu’nun bu enfes lezzetleriyle kendinizi ödüllendirin.

İstanbul Seyidoğlu Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT