İftar Sofralarının Lezzetine Doyamayacaksınız

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftar Sofralarının Lezzetine Doyamayacaksınız

İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’taki Windowist Tower’da bulunan Gezi İstanbul Maslak, zengin iftar mönüsüyle de damağınızda eşsiz tatlar bırakacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2012

Ramazan 2012

İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’taki Windowist Tower’da bulunan Gezi İstanbul Maslak, zengin iftar mönüsüyle de damağınızda eşsiz tatlar bırakacak. Ramazan ayında Türk mutfağının geleneksel yemeklerini iftar sofralarına taşıyan Gezi İstanbul Maslak’ta birbirinden leziz yemekler, Osmanlı mutfağının özel içeceği şerbetlerle birlikte sunuluyor. Özellikle Osmanlı padişahlarının şifa kaynağı olan ve içerisinde binbir derde deva barındıran demirhindi şerbeti ile pekmezde tatlandırılan nar şerbeti Gezi İstanbul Maslak’da kurulan iftar sofralarının serinleten lezzeti olacak..

Gezi İstanbul Maslak’ta iftar, için de; hurma, zeytin, tulum peynıri & tereyağı, pastırma, cevizli yaz helvası, kuru meyveler (incir, kuru kayısı, kuru üzüm) ve zeytinyağlılardan (enginar, imam bayıldı, taze fasulye, biber dolması) oluşan iftariyelik ile açılıyor. Çorba ve etli pazı dolmasının bulunduğu ara sıcağın ardından fırınlanmış kuzu incik arpa şehriye pilavı ile, hünkar beğendi, Ispanaklı tavuk sarma bademli pilav ile, levrek buğulama, mevsim sebzeleri ve fırınlanmış taze baharatlı patates ana yemek seçenekleri olarak sunuluyor. Fırın sütlaç, fıstıklı tel kadayıf ve, Ramazan ayının vazgeçilmezi güllaç tatlı seçenekleri arasındaki yerini alıyor. Sınırsız çay, ahududu, demirhindi ve nar şerbeti’nin içecek olarak yer aldığı iftar mönüsü sadece 55 TL.

Gezi İstanbul Maslak’ın zengin iftar mönüsünün yanında özel şirket iftar organizasyonları ve diğer catering seçenekleri için de 0212 214 73 33’ü aramanız yeterli.

Gezi İstanbul Maslak : 0212 214 73 33

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT