İftar Sofralarının Tatlı Misafiri Güllaç Özsüt’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftar Sofralarının Tatlı Misafiri Güllaç Özsüt’te

Özsüt, Ramazan ayını klasik bir lezzet olan “güllaç”la karşılıyor. İftar yemeğinizi en “tatlı” şekilde sonlandırmanızı sağlayacak olan güllaç, Özsüt şubelerinde frambuazlı ve klasik olmak üzere iki çeşidiyle satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2011

25.07.2011

Özsüt, Ramazan ayını klasik bir lezzet olan “güllaç”la karşılıyor. İftar yemeğinizi en “tatlı” şekilde sonlandırmanızı sağlayacak olan güllaç, Özsüt şubelerinde frambuazlı ve klasik olmak üzere iki çeşidiyle satışa sunuluyor.

Ramazan ayının değişmeyen tadı güllaç, 73 yıllık lezzet ustası Özsüt’te hayat buluyor. Ramazan’ın sembolü olan ve Özsüt’ün taze sütüyle eşsiz bir tada kavuşan “klasik güllaç” ile modern bir yorumun yansıtıldığı “frambuazlı güllaç” bu özel ayda vazgeçemeyeceğiniz tatlar olacak.

Klasik güllaçta bol sütle ıslatılmış yaprakların arasında badem, fındık ve ceviz kullanılırken üzeri antepfıstığı ve kiraz şekeri ile süsleniyor. Yenilik arayanların ilk tercihi olacak frambuazlı güllaçta ise bol süt içeren yaprakların arasında frambuaz, beyaz çikolata ve antepfıstığı parçalarıyla hazırlanmış özel bir kat bulunuyor. Üzeri ise antepfıstığı ve frambuaz taneleriyle renklendiriliyor. İftar sofralarını tatlandıracak olan güllaç çeşitlerini hem misafirlerinize ikram edebilir hem de iftar daveti için gittiğiniz yerlere hediye olarak götürebilirsiniz.

Özsüt’ün klasik güllacının bir porsiyonunun fiyatı 5,5 TL, 1 kg’ının fiyatı ise 25 TL olarak belirlendi. Frambuazlı güllacın da bir porsiyonu 6 TL’den, 1 kg’ı da 27,50 TL’den satışa sunuluyor.

Güllacın yanı sıra Özsüt’ün tatlı tutkunları için geleneksel tariflerle hazırladığı sütlü tatlıları ve dondurmaları da iftar sofraları için tercih edilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. Fırın sütlaç, keşkül, sakızlı muhallebi, tavukgöğsü, kazandibi gibi hafif tatlılar ve dondurma çeşitleri, yapımında kullanılan taze günlük sütle iftar yemeğini hafif ama lezzetli bir şekilde sonlandırmanızı sağlayacak.

Sevginin, paylaşmanın ve hoşgörünün önemini taşıyan bu özel ayda Özsüt’ün tatlılarıyla kurulan kalabalık iftar sofralarının tadı bir başka olacak.

Ramazan 2011

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT