İftarda Midtown Bahçede Buluşalım

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftarda Midtown Bahçede Buluşalım

Midtown Hotel’in bahçesinde serin ve doğal bir ortamda yiyebileceğiniz Gurme iftar menüsü, isterseniz more restaurant’ta sunulan iftar menüsü ve bu sene ilk defa uyguladığımız paket iftar menüsü ile Ramazan için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2011

19.07.2011

Ödüllü yemeklerle ramazan lezzeti için Midtown Hotel, 1-29 Ağustos tarihleri arasında yaşayacağımız ramazan ayını, 3 ayrı menü ile karşılıyor. Midtown Hotel’in bahçesinde serin ve doğal bir ortamda yiyebileceğiniz Gurme iftar menüsü, isterseniz more restaurant’ta sunulan iftar menüsü ve bu sene ilk defa uyguladığımız paket iftar menüsü ile Ramazan için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Mutfağındaki ödüllü aşçılar tarafından, birbirinden lezzetli geleneksel yemeklerimizin yanında, bademli kuzu tandır, kuzu İncik konfit, pirinç fındıklı güllaç gibi özel tariflerin de özenle hazırlandığı midtown hotel more restaurant, geleneksel iftar yemeklerine yeni damak tadları katmayı hedefliyor.

Sevdiklerinize ya da çalışma arkadaşlarınıza vereceğiniz İftar yemekleri için de özel grup menüsü ve gruplara özel fiyatları bulunan midtown hotel’de menü fiyatları 26 TL ile 45 TL arasında değişen seçeneklerle sunuluyor.

Ramazan 2011

Adres: Lamartin Cad. No. 13, 34437 Taksim Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 361 6767
Web: www.midtown-hotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT