İglo Yepyeni Dana Köfte Çeşitleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İglo Yepyeni Dana Köfte Çeşitleri

Dondurulmuş gıda uzmanı İglo, yeni et ürünleri tebliğine uygun üretilen, katkısız, güvenli ve leziz İglo ‘‘kırmızı et köfte çeşitleri’’ni sofralara getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2013

İglo yepyeni dana köfte çeşitleriyle sofralara lezzet katıyor.

Dondurulmuş gıda uzmanı İglo, yeni et ürünleri tebliğine uygun üretilen, katkısız, güvenli ve leziz İglo ‘‘kırmızı et köfte çeşitleri’’ni sofralara getiriyor. İglo’nun İslami koşullara uygun olarak kesilen birinci kalite dana eti kullanılarak hazırlanan köfte çeşitleri ‘‘Kaşarlı Dana Köfte’’, ‘‘Acılı Dana Köfte’’ ve ‘‘Annelerin Tarifinden Dana Köfte’’ Türkiye’de üretiliyor. İglo’nun yüzde 100 dana etinden üretilen köfte çeşitlerinden biri olan İglo “Dana Köfte’’ annelerin tarifinden hazırlanıyor, aileler tarafından güvenle tüketiliyor.

İglo’nun dondurulmuş gıda konusundaki tecrübesi ve kalitesi, yüzde 100 dana etinden üretilen yepyeni ve nefis köfte çeşitleri ile tüketicilerle buluşuyor. İglo’nun İslami koşullara uygun olarak kesilen birinci kalite dana eti kullanılarak hazırlanan köfte çeşitleri ‘‘Kaşarlı Dana Köfte’’, ‘‘Acılı Dana Köfte’’ ve ‘‘Annelerin Tarifinden Dana Köfte’’ Türkiye’de üretiliyor. Yeni et ürünleri tebliğine uygun üretilen pratik ve sağlıklı Iglo Dana Köfteler sofralara lezzet katıyor.

Hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanılmadan üretilen İglo köfte ürünleri çeşitlerinden biri olan yeni İglo ”Dana Köfte” annelerin tarifinden hazırlanıyor. Sadece 7 dakikada pişen İglo köfte çeşitleri, güvenilir lezzete ulaşmanın en kolay yolunu sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT