İhtişamlı Yılbaşı Kutlaması; St Regis İstanbul’da

İhtişamlı Yılbaşı Kutlaması; St Regis İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İhtişamlı Yılbaşı Kutlaması; St Regis İstanbul’da

İstanbul’un buluşma noktası Nişantaşı’nda yer alan St. Regis İstanbul, yılbaşı kutlamalarınız için muhteşem seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

St Regis İstanbul, Executive Chef Gürcan Gülmez yönetimindeki St Regis Brasserie’de ve dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago’da hazırladığı keyifli yılbaşı kutlama seçenekleriyle, şimdiden yeni yılınıza farklı bir renk getiriyor.

İstanbul’un odak noktası Nişantaşı’nda St. Regis İstanbul, 2016 yılını keyifle uğurlarken 2017’nin ilk saatlerini unutulmaz kılacak programlarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yeni yılın ilk günü St. Regis İstanbul’da
2017 yılının ilk gününü St. Regis İstanbul’un eşsiz manzaralı terasında muhteşem bir brunchla karşılayabilirsiniz. 1 Ocak’ta gerçekleştirilecek brunch menüsü de, yeni yıla yakışır şekilde zengin ve bol seçenekli…

Executive Şef Gürcan Gülmez ve ekibinin hazırladığı zengin kahvaltılık büfesi, deniz mahsülleri büfesi, şarküteri ve peynir büfesi, Italian anti pasti, barbekü ve enfes tatlıların yer alacağı brunchın kişi başı fiyatı 250 TL. Üstelik “Prosecco” da St. Regis İstanbul’un yeni yıl ikramı...

Yeni yıla masal gibi bir gece ile “merhaba” diyebilirsiniz
St. Regis İstanbul, yılbaşı kutlamalarıyla birlikte konaklamayı isteyen misafirlerini de düşündü.

Yılbaşı paketi kapsamında, Brasserie Noel Yemeği ve Brasserie’de kahvaltı dahil, 24-25 Aralık tarihlerinde iki kişi konaklama fiyatı 372 Euro’dan başlıyor;

Brasserie’de kahvaltı ve akşamüstü çayını kapsayan akşamüstü çayı paketi ve Nişantaşı’nın seçkin mağazaların’da özel indirimler kapsamında 22-26 Aralık tarihlerinde iki kişi konaklama fiyatı 287 Euro’dan başlıyor;

Brunch paketi kapsamında ise, Spago’da brunch ve hoşgeldiniz ikramları dahil, 31 Aralık gecesi iki kişi konaklama fiyatı 420 Euro’dan başlıyor.

Yeni yıl kutlaması Nişantaşı’nın simgesi SPAGO’da
Nişantaşı’nın vazgeçilmez adreslerinden biri olan Spago, yeni yıla 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek özel bir kutlama ile “merhaba” diyor. Spago, 31 Aralık gecesine özel sunduğu 8 parçadan oluşan tadım menüsünü Wolfgang Puck imzasıyla damaklara hitap ederken, ihtişamlı manzarası ve dekorasyonuyla da göze hitap edecek. 19.00 – 00.00 saatleri arasında gerçekleşecek New Year Gala Dinner, DJ Tarık Koray ın müzik performansıyla da eğlenceyi doruklara taşıyacak. Spago’da bu keyifli yılbaşı kutlaması her yemeğe ayrı şarap eşleştirmeli “tasting menü” 650 TL’ye sunulacak.

Leziz bir noel kutlaması için; St Regis Brasserie
Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan füzyon lezzetleri ile kısa zamanda İstanbulluların dikkatini çeken St Regis Brasserie, yılbaşı kutlamasını öğle ve akşam yemeği olarak iki farklı seçenekte sunuyor.

Christmas Day Lunch konseptinde öğle saatlerinde gerçekleştirilecek yılbaşı kutlama yemeğinde, St. Regis Brasserie’de Executive Şef Gürcan Gülmez’in imzasıyla üç farklı menü hazırlanacak. 25 Aralık’ta St. Regis Brasserie’de öğle yemeğinde gerçekleştirilecek noel kutlaması, yetişkinler için 195 TL’ye, 6-12 yaş arası çocuklar için 97 TL’ye sunulacak.

St. Regis Brasserie’de “Christmas Yemekleri”
Paris brasserie’lerini andıran tasarımı ve sofistike ambiyansı ile misafirlerini elegan bir şekilde ağırlayan St. Regis Brasserie, noel öncesinde gerçekleştirilecek “Christmas Yemeği” için özel menüler ve dekorasyonuyla misafirlerini karşılıyor.

24 Aralık ve 25 Aralık geceleri St. Regis Brasserie’de gerçekleştirilecek Christmas Yemeği, geleneksel noel kokteyliyle başlayacak ve Executive Şef Gürcan Gülmez’in imzasıyla hazırlanan dört farklı menünün sunumuyla devam edecek. Geleneksel noel dekorasyonuyla göze de hitap edecek olan yemek, yetişkinler için 240 TL’ye, 6-12 yaş arası çocuklar için ise 120 TL’ye sunulacak.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT